Scandal între Adi Minune şi Oana Radu. Cântăreaţa este acuzată de furt: „A fost un pamflet”

Oana Radu trece printr-o perioadă groaznică, după ce melodia „Aşa sunt zilele mele', a lui Adrian Minune, i-a fost șearsă de pe Youtube. Manelistul nu este de acord ca artista să îi interpreteze piesa.

RomaniaTV.net
22 ian. 2020, 10:27
Scandal între Adi Minune şi Oana Radu. Cântăreaţa este acuzată de furt: „A fost un pamflet”

Oana Radu a făcut un proiect în care spune că a investit foarte mulți bani, mai exact într-un medley. Printre melodii  şi celebra „Aşa sunt zilele mele ” a lui Adrian Minune, care i-a fost ştearsă. Vedeta este extrem de supărată, mai ales că a încercat să le ofere bani, din ce genera videoclipul, însă reprezentanţii cântăreţului nu au fost de acord.

Domnul de la studioul din Timişoara mi-a spus să mă duc acolo să înregistrez piesa dacă vreau să o cânt … a fost un pamflet. Ne-au dat piesa jos de pe Youtube din cauza melodiei lui Adrian ‘Aşa sunt zilele mele’.

Cei care au drepturile pentru piesa respectivă m-au contactat şi mi-au spus că nu sunt de acord să le cânt piesa. Voiau bani probabil, eu le-am oferit soluţia să ia ei banii din ceea ce ar fi generat videoclipul nostru, probabil voiau mult mai mult şi au făcut tot posibilul să dea piesa jos. Noi am investit foarte mulţi bani în acest proiect‘, a mai spus Oana Radu pe Instagram.

Citește și: Scandal cu o cunoscută cântăreaţă autohtonă: E acuzată că a spart televizorul din camera unui hotel şi nu vrea să-l plătească

Oana Radu se mărită cu antrenorul ei de fitness

La câteva luni de la moartea tragică a bărbatului iubit, Oana Radu a întâlnit dragostea din nou. Şi în ciuda celor care s-au grăbit să o critice pentru că a renunţat prea repede la doliul după Alin, cântăreaţa nu doar că şi-a asumat relaţia cu antrenorul personal. Dar are şi planuri de… nuntă.

Citește și: Bărbatul care l-a incendiat pe iubitul Oanei Radu se credea Satana. „Alin este între viaţă şi moarte”

Anunţul a fost făcut de actualul partener, într-un live făcut pe contul său de socializare. Iubitul Oanei Radu a mărturisit că este viitorul soț al cântăreței.

Odată dezvăluită noua poveste de dragoste, Oana Radu a avut de înfruntat criticile prietenilor virtuali. Care i-au bătut obrazul că şi-ar fi uitat iubitul mort de câteva luni mult prea repede. (Citeşte AICI mai multe detalii)