Scandal între familia Luizei Melencu şi familia interlopului Arete în plină stradă. Echipa Romania TV, agresată VIDEO

Publicat: Duminică, 13 Octombrie 2019 12:49 // Actualizat: Duminică, 13 Octombrie 2019 13:08 // Sursa: romaniatv.net

Cele două familii s-au contrazis pe tema scrisorii în care era menționat Arete și legătura pe care acesta ar putea-o avea cu Gheorghe Dincă și Oacă. Familia Luizei susţine că Arete şi Dincă se cunoşteau.

Scandal la Caracal între familia Melencu şi Arete, echipa Romania TV a căzut la mijloc. Jurnalista România TV a fost agresată de tatăl lui Arete. Bărbatul a venit la casa familiei Luiziei unde a făcut un adevărat scandal. S-a certat cu familia fetei şi a atacat echipa România Tv.

Familia Luizei Melencu a primit o scrisoare anonimă prin care se explică ce s-a întâmplat cu fata. Traseul indicat a fost refăcut, iar persoanele implicate au fost audiate. 

"Vă trimit prezenta anonimă și vreau să vă dau detalii despre nepoata dumneavostră. A fost Dincă de mai multe ori la numitul Arete acasă - fiul lui Nicu Butoi din comuna Radomir. A văzut-o pe Luiza, i-a plăcut cum arată și au pus la cale amândoi să o ia pe Luiza pentru că are doi boșorogi acasă și nu are cine să umble după ea - sunt spusele lui Arete lui Gheorghe Dincă. Au urmărit-o mai multe luni de zile, până au luat-o la ocazie. Fata este singură la ocazie, a mai venit o femei şi încă un bărbat pe porecla Arete care este din Radomir, comuna Dioşti. Cunoscându-se amândoi, au stat de vorbă şi s-au hotărât să meargă împreună la ocazie. Arete a avut două sacoşe în mână, le-a pus jos. Între timp, a apărut o maşină, Arete a oprit maşina şi fata s-a urcat în spate, iar bărbatul s-a urcat în faţă. Femeia care era cu ei la ocazie a spus că merge la Leu şi nu la Radomir şi nu s-a urcat în maşină. După aprox 20 metri de mers, Arete a uitat bagajele jos. L-au dat jos să-şi ia sacoşa şi a rămas pe loc, Dincă dând viteză la maşină, a plecat doar cu Luiza. Seara, când s-a întunecat, a predat-o Dincă lui Dan Dumitrescu la restaurant unde au fost reţinuţi la ora 22.00. Noaptea, Dumitrescu se folosea de ea şi o lua şi Oacă şi pleca cu ea la Deveselu ţinuţi cu somnifere şi droguri. "

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Arete bunicul Melencu cazul Caracal Gheorghe Dinca scandal caracal
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8582
RON
20 Sep
noapte 10 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H