Ministrul Muncii, replică pentru Firea: „N-ar fi mai bine să înfiinţeze o companie municipală de ameninţat cu datul în judecată?”

După ce ieri Gabriela Firea a reacționat dur cu privire la măsurile de austeritate anunțate de ministru, azi Violeta Alexandru a lansat un atac pe Facebook. Ministrul Muncii spune că Firea se ocupă doar cu amenințări cu judecata și se întreabă când mai muncește primarul. 

RomaniaTV.net
20 ian. 2020, 13:03
Ministrul Muncii, replică pentru Firea: „N-ar fi mai bine să înfiinţeze o companie municipală de ameninţat cu datul în judecată?”

„Nu ar fi mai „bine” să înființeze Gabriela Firea o companie municipală de amenințat cu datul în judecată? Oricum amenință de 3 ori pe zi. Treabă când o face?

Bucureștiul n-are nevoie de circ. Are serioasă nevoie de soluții (multe spuse în spațiul public) și de făcut treabă. De dimineață până seara”, a scris Violeta Alexandru.

Reacția vine după ce Gabriela Firea a atacat-o pe Violeta Alexandru pentru măsurile luate. Gabriela Firea a declarat la România TV că aceasta dă numai vești proaste, ca anunță că nu sunt bani pentru pensii, pentru salarii și nici sprijin financiar pentru anumite categorii defavorizate. Mai spunea primarul Capitalei că s-a terminat luna de miere și că ministrul Muncii ar trebui să se lupte mai mult în Guvern și să obțină finanțare. 

Citeşte şi: Gabriela Firea îi cere explicaţii ministrului Muncii, după măsurile de austeritate anunţate de PNL. „Luna de miere s-a încheiat”