Scandal la Ferma. Anda Adam, în conflict cu cel mai bun prieten: "Mă bârfeai cu Elena"

Publicat: Joi, 01 Octombrie 2020 08:34 // Actualizat: Joi, 01 Octombrie 2020 08:34 // Sursa: romaniatv.net

Conflictele continuă în Ferma, iar de data aceasta totul a pornit de la trezitul de dimineață. Cezar Ouatu a ținut să-și trezească colegii pe imnul României, iar asta nu a fost deloc pe placul lor. Cel care a părut foarte deranjat a fost Andrei care i-a reproșat Andei că nu ia măsuri.

Cezar, la rândul lui, a acuzat-o pe Anda că nu le ia apărarea și că ține cu sătenii. Mai mult, o discuție purtată de Anda și Elena Chiriac, în care vorbeau despre perioada în care Andrei Stoica a fost Fermier Șef, a fost auzită chiar de acesta. "Mă bârfeai cu Elena", i-a reproșat Andrei.

"Bârfeam situaţia în sine, mi-e ciudă că pică pe mine. Cum crezi că, vreodată, tu, prietenul meu, mă duc să te bârfesc cu Elena. M-a întrebat ce s-a întâmplat", a spus Anda Adam.

George Burcea şi Viviana Sposub sunt OFICIAL un cuplu. S-au sărutat în văzul lumii - FOTO EXCLUSIV

Săteni şi orăşeni, un nou duel

Orășenii și sătenii au trecut printr-un nou duel, ia în joc a fost mâncarea, atât de dorită și de necesară penru fermieri.

Echipa orășenilor a fost reprezentată de Elena Chiriac, George Piștereani și Andreea Antonescu, iar echipa sătenilor, de George Burcea, Anna Lesko și Ana-Maria Ababei.

Deși au avut mai multe dezavantaje, Anna Lesko fiind înțepată de o viespe și Ana-Maria Ababei fiind destul de scundă pentru înălțimea la care trebuia să ajungă pentru a-și îndeplini proba, echipa sătenilor a fost cea câștigătoare.

Anda Adam a decis pe cine va trimite la duel, iar alegerea ei a fost șocantă pentru restul colegilor.

Dacă toți au crezut că va fi Paul Diaconescu, ei bine, Anda a decis să îl sacrifice pe Cezar Ouatu. Acesta a fost total revoltat și nu a înțeles de ce a ales așa și ca o ambiție personală a ales să se dueleze cu Andrei Stoica.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Anda Adam Andrei Stoica fermă oraseni si sateni Pro TV
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8747
RON
30 Oct
noapte 10 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H