Scandal la protestul din fața Ministerului Justiției. Diana Șoșoacă a fost luată la rost de protestatarul Marian Ceaușescu

Protestatarul Marian Ceaușescu și Diana Șoșoacă s-au întâlnit la protestul din fața Ministerului Justiției, iar întâlnirea s-a lăsat cu jigniri și îmbrânceli. Cel care a pornit scandalul a fost protestatarul.

11 feb. 2021, 12:41
Scandal la protestul din fața Ministerului Justiției. Diana Șoșoacă a fost luată la rost de protestatarul Marian Ceaușescu

Scandal la protestul din fața Ministerului Justiției. Cearta dintre cei doi a fost începută de protestatarul Marian Ceaușescu, care ar fi întrebat-o pe senatoare de ce se comportă ca o mahalagioaică, însă Diana Șoșoacă nu a răspuns atacurilor acestuia, preferând să se îndepărteze de el. Scenele au fost filmate și au apărut pe pagina acestuia.

Citește și: Diana Şoşoacă, primele declaraţii după excluderea din AUR. „Deci în campanie am minţit şi acum venim în Parlament şi începem să jucăm teatru, să ne facem interesele obscure exact ca în celelalte partide?”

Protestatorul a fost certat și de o pensionară care a mers lângă el și l-a huiduit, aceasta ar fi vrut chiar să îl ia la palme pe Ceaușescu. „Ușor, ca faci infarct, mamaie, a urlat Ceaușescu”.

Scandal la protestul din fața Ministerului Justiției. Zeci de oameni s-au adunat, joi, pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de decizia Guvernului Cîţu de a desfiinţa Secţia Specială. Printre protestatari se numără şi Diana Şoşoacă. Senatoarea exclusă din AUR susţine că desfiinţarea SIIJ este o „inadimisibilă” pe motiv că Secţia specială este „singura entitate care se mai ocupă de cercetare acestor abuzuri şi erori din Justiţie”.

„Cum să se desfiinţeze SIIJ? În condiţiile în care nu avem o lege a răspundere a magistraţilor, SIIJ este singura entitate care se mai ocupă de cercetare acestor abuzuri şi erori din Justiţie. Este inadmisibil ceea ce se întâmplă. Dacă desfiinţăm SIIJ, hai să desființăm tot. DNA doarme, DIICOT doarme. SIIJ nu doarme. De ce să o desfiinţeze? Secţia Specială trebuie să aibă parte de câteva schimbări, dar nu desfiinţezi o instituţie care face dreptate”, a declarat Diana Şoşoacă, la România TV.

Diana Şoşoacă, prima reacţie după excluderea din AUR

Senatoarea Diana Şoşoacă a fost exclusă din Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) şi a intervenit miercuri seară la România TV, în emisiunea Punctul Culminant, moderată de Victor Ciutacu, pentru a oferi prima reacţie în scandalul politic al momentului.

Diana Şoşoacă a precizat în intervenţia ei la România TV că George Simion, preşedintele AUR, nu a avut nimic de-a face cu excluderea sa din partid, ci spune că totul a pornit de la Sorin Lavric, care în timpul unei intervenţii în Parlamen i-a tăiat microfonul, pentru că ataca USR, pe care i-a numit „criminali”.