Scandal la Săcele, Braşov, şi în Prahova. Oamenii s-au bătut cu lopeţi şi bâte, apoi au atacat poliţiştii VIDEO

Poliţiştii şi jandarmii din Braşov au intervenit, duminică, în municipiul Săcele, pentru a aplana un conflict iscat între mai multe persoane care s-au bătut cu răngi și lopeți. Un bărbat a fost strivit de o mașină. În urma conflictului, 18 persoane au fost duse la audieri. Alte șase au ajuns la spital. A fost scandal și în localitatea Mimiu din Prahova. Mai multe persoane s-au încăierat și apoi au atacat forțele de ordine venite să aplaneze conflictul.

RomaniaTV.net
19 apr. 2020, 17:56

Autorităţile au fost sesizate, în cursul zilei de duminică, 19 aprilie 2020, în jurul orei 15.30, cu privire la faptul că pe raza municipiului Săcele, judeţul Braşov, are loc un conflict spontan în care sunt implicate mai multe persoane. Când au ajuns, poliţiştii au observat mai mulți localnici care se luaseră la bătaie cu bâte și lopeți. Polițiștii au tras focuri de armă pentru a-i potoli pe scandalagii.

Citeşte şi: Scandal în Bucureşti, mascaţii au intervenit cu focuri de armă şi gaze lacrimogene la o petrecere în stradă în zona Rahova VIDEO

18 persoane au fost duse la audieri, iar alte şase au ajuns la spital. 

Cele 18 persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru a fi audiate în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare. Cercetările se desfăşoară sub coordonarea unităţii de parchet competente, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţie legală”, a transmis IPJ Braşov. 

UPDATE. Opt persoane au fost reținute pentru 24 de ore în urma scandalului cu bâte și lopeţi din Săcele județul Brașov din prima zi de Paște.

 

 

Citeşte şi Bătaie în stradă între localnici şi poliţişti la Hunedoara după ce agenţii au vrut să reţină un bărbat beat şi fără declaraţie

Poliţiştii fac cercetări pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care a izbucnit conflictul şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare. La finalul anchetei se vor propune măsuri legale.

 

Scandal cu Poliţia în Prahova

A fost scandal și în localitatea Mimiu din Prahova. Mai multe persoane s-au încăierat și apoi au atacat forțele de ordine venite să aplaneze conflictul.

Scandalagiii din Mimiu au fost luați din casă de forțele speciale ale Jandarmeriei și ale Poliției. “Mascații” au descins în locuința din curtea căreia oamenii au aruncat cu diverse obiecte peste gard, în forțele de ordine.