Scandal la ședința consiliului local Sector 1. Un consilier, către Clotilde Armand: „Suntem singura unitate administraţivă din ţara asta care are şobolani la etajul 1”

Scandal la ședința consiliului local Sector 1. Clotilde Armand a fost împuternicită de Consiliul Local că verifice modul de stabilire a tarifelor practicate de Romprest pentru serviciile de salubrizare din 2011 și până în prezent. 

25 iun. 2021, 13:39
Scandal la ședința consiliului local Sector 1. Un consilier, către Clotilde Armand: „Suntem singura unitate administraţivă din ţara asta care are şobolani la etajul 1”

Scandal la ședința consiliului local Sector 1. Mai mulţi consilieri locali i-au reproşat primarului Clotilde Armand că nu face nimic în problema şobolanilor din sector.

„Dumneavoastră nu aveţi cum să vă asumaţi. Nu aveţi cum să vă asumaţi nici cele două amenzi de 360.000 lei pe care ni le-a dat Garda de Mediu. Dacă aţi discuta cu acest consiliu și discuțiile ar fi transparente şi atitudinea ar fi una unitară în favoarea cetăşeanului, eu vă garantez că avem mai multe șanse de a duce un proiect la bun sfârşit, din păcate …”, i-a reporşat un consilier local primarului Sectorului 1, Clotilde Armand.

În replică, edilul a răspuns că „suntem ultimul sector care nu avem această hotărâre.

„Sectorul 3 a demonstrat cum se poate face legal”, a spus consilierul.

Citeşte şi: Clotilde Armand, împuternicită să recalculeze tarifele cu Romprest. „Bătaia de joc în ceea ce privește cheltuirea banului public trebuie să ia sfârșit”

„Ştiţi că este ilegal, vorbim vorbe. Unde sunt faptele?”, a spus Clotilde Armand.

Pe parcursul şedinţei, spiritele s-au încins. O participantă la şedinţă i-a reporşat primarului Sectorului 1 că vine cu „proiecte făcute pe genunchi” şi i-a reamintit despre problema şobolanilor.

„Veniţi cu tot felul de proeicte întocmite pe genunchi. Am spus de lipsa de transparenţă. Suntem singura unitate administraţivă din ţara asta care are şobolani la etajul 1. Şi în magazine şi peste tot. Despre ce vorbim, unde e urgenţa? Habar nu aveţi! Nu vă privepeţi, plecaţi acasă! Nici măcar un proiect de hotărâre nu puteţi să-l întocmiţi corect”, i-a reproşat alt consilier local.

Citeşte şi: Premierul Florin Cîțu îi somează pe Nicușor Dan și pe primarii de sector: „Criza șobolanilor este o urgență!”


loading...