SCENE ŞOCANTE în Zăbrăuţi. Poliţiştii au făcut uz de SPRAY PARALIZANT. Unul dintre ei a scos pistolul VIDEO

Sandal imens joi seară, în cartierul Zăbrăuți, din Sectorul 5 al Capitalei. Poliţiştii au folosit spray paralizant, iar unul dintre ei a scos pistolul şi a ameninţat că trage!

RomaniaTV.net
30 apr. 2020, 17:23
SCENE ŞOCANTE în Zăbrăuţi. Poliţiştii au făcut uz de SPRAY PARALIZANT. Unul dintre ei a scos pistolul VIDEO

Scandalul ar fi plecat de la mai mulţi cetăţeni de etnie romă care locuiau în Zăbrăuți şi care ar fi avut ceva de împărţit. Un polițist a scos pistolul, dar a fost calmat de un coleg! Poliția a folosit spray paralizant pentru a calma spiritele.

Poliţişti loviţi cu lopeţi şi bâte în cap la Codlea. Două persoane au fost arestate

Poliția Capitalei a reacționat după scandalul de joi seară din cartierul Ferentari din București, acolo unde polițiștii au fost la un pas să se ia la bătaie cu mai multe persoane recalcitrante.

Scandal şi bătaie în stradă la Satu Mare între poliţişti şi mai mulţi romi care nu respectau carantina VIDEO

„În urmă cu aproximativ o oră, prin apel 112, Secția 24 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției, dar cele sesizate nu s-au confirmat. La vederea polițiștilor mai multe persoane au început să vocifereze și sa se arate nemulțumite de prezența poliției în zonă. La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de poliție și de jandarmerie. Situația a fost aplanată. Au fost dispuse măsuri pentru menținerea ordinii și liniștii publice”, a anunțat Poliția Capitalei.