Scandal montru lângă sediul Poliţiei. Mai mulţi tineri s-au luat la bătaie în plină stradă

Mai mulţi tineri s-au luat la bătaie în plină stradă, chiar lângă sediul Poliţiei Timiş. Nu se cunosc încă împrejurările care au dus la izbucnirea scandalului.

01 mart. 2021, 12:36
Scandal montru lângă sediul Poliţiei. Mai mulţi tineri s-au luat la bătaie în plină stradă
Scandal montru lângă sediul Poliţiei. Mai mulţi tineri s-au luat la bătaie în plină stradă

Scandal montru lângă sediul Poliţiei Timiş. Mai mulţi tineri s-au luat la bătaie la intrarea într-una dintre clădirile unui cartier rezidenţial. Nu se ştie încă de la ce a pornit scandalul.

Scandal montru lângă sediul Poliţiei

Pe imaginile surprinse în timpul scandalului se poate observa cum o parte dintre tinerii implicaţi în scandal coboară dintr-o maşină oprită lângă trotuar şi sar la bătaie. Unul dintre scandalagii este înarmat cu o bâtă, iar altul are o mătură, potrivit opiniatimişoarei.ro. 

Unul dintre şoferii care au trecut prin zonă a sunat la 112.

Bataia a durat doar cateva minute, iar tinerii au luat-o la fuga si s-au imprastiat până când poliţiştii au ajuns la faţa locului. Până în prezent nu a fost făcută nicio plângere.

Potrivit legii, cei agresati pot depune plangere in termen de 90 de zile.

Citeşte şi Bătaie în sediul primăriei, edilul a fost rănit. Motivul scandalului este halucinant VIDEO

Primar bătut în plină stradă de cei cărora le ridicase o casă. Scene şocane la Iaşi

Primar bătut în plină stradă de cei cărora le ridicase o casă. Totul s-a petrecut în comuna Roşcani, din judeţul Iaşi. Primarul a intervenit pentru aplanarea unui conflict care a izbucnit între mai mulţi tineri din localitate.

Primarul a fost sunat de unul dintre tinerii implicaţi în scandal şi rugat să intervină. Edilul nu a stat prea mult pe gânduri şi a mers să-i potolească pe agresori. Nu a avut prea mult succes şi a fost şi el luat la pumni chiar de către cei cărora le ridicase o casă înainte de Crăciun.

Citeşte şi Bătaie între şapte persoane, la Tulcea. Un bărbat a murit, iar alţi doi au fost răniţi

„Vineri, pe la orele 16:15, am ajuns acasă și m-a sunat un băiat, rugându-mă să sun la Poliție și să le spun să meargă la Roșcani. I-am explicat că Poliția este pe teren după orele 16.00, dar l-am îndrumat să sune la 112 şi să ceară ajutorul necesar, eventual și o ambulanță, dacă e cazul. După care am primit un alt telefon, de la nepoata mea, spunându-mi că afară este o încăierare. Unuia dintre cei implicați i-a luat casa foc înainte de Craciun, iar eu l-am ajutat ca, în câteva zile să poată locui din nou în casă. Am plecat la locul cu pricina, gândindu-mă că, dacă sunt primar, apele se vor calma, dar de unde… Am primit un par între ochi, pumni și picioare. Am avut noroc că a venit un alt localnic și mi-a luat apărarea.”, a declarat primarul, potrivit aloiasi.ro.