Scandal uriaş după asasinarea lui Emi Pian. Şefii Poliţiei au căutat ÎNREGISTRĂRI în casele Duduienilor VIDEO

Dezvaluiri explozive de la descinderile făcute la clanurile din Capitala. Șefi din poliție i-au întrebat pe Duduieni dacă la negocierile de taină i-au înregistrat pe capii instituției politiei. Marcel Vela a dispus și un amplu control la Poliția Capitalei, după ce șeful de la divizia anticlanuri a spus că activitatea i-a fost blocată de cârtițele interlopilor.

RomaniaTV.net
14 aug. 2020, 18:19
Scandal uriaş după asasinarea lui Emi Pian. Şefii Poliţiei au căutat ÎNREGISTRĂRI în casele Duduienilor VIDEO

Cei trei bărbaţi, între care doi fraţi ai lui Emi Pian, reţinuţi pentru tentantivă de omor asupra bărbatului suspectat că l-a ucis pe acesta au fost arestaţi preventiv de Tribunalul Bucureşti.  Elvis Duduianu, singurul dintre frații lui Emi Pian în libertate, a negat vehement că i-au înregistrat pe polițiști, dar și că șeful Poliției Române a stat de vorbă cu ei.

STENOGRAME. Şefii clanului Duduianu, interceptaţi într-o benzinărie înainte de uciderea lui Emi Pian. „Va ieşi război”

S-a pus întrebarea de ce au avut loc descinderi la casa fraților lui Pian abia la o săptămână de la bătaia între clanurile Duduianu și Rinu. Motivul invocat de autorități – au vrut să găsească armele albe cu care a fost rănit Richard Rinu. Deși nu s-au găsit probele mult căutate, cei trei membrii ai clanului Duduianu au fost arestați la 7 zile de la măcel. Ba, mai mult, coordonatorii operațiunii au întrebat de posibile înregistrări pe care interlopii le-ar fi făcut la discuțiile purtate cu mai-marii din Poliție.

Bomba a explodat când divizia anticlanuri a trimis o scrisoare publică în care anunță că activitatea le-a fost blocată de șefii lor și că există cârtițe în interiorul poliției care protejează clanurile.  În urma dezvăluirilor din ultimile zile ministrul de interne a dispus un amplu control la Poliția Capitalei.

Orban i-a cerut lui Marcel Vela la începutul şedinţei de Guvern să transmită Poliţiei şi Jandarmeriei să intensifice lupta împotriva grupurilor infracţionale.

“Vreau să vă încurajez să transmiteţi Poliţiei, Jandarmeriei că trebuie să intensifice lupta împotriva grupurilor infracţionale, împotriva clanurilor interlope, fără menajamente, toleranţă zero faţă de infracţionalitate”, a afirmat Orban. 

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au anunţat că, joi, Tribunalul Bucureşti a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a inculpaţilor D.V., D.L., D.I.G., cercetaţi sub aspectul infracţiunii de tentativă de omor.

”Reamintim că în dimineaţa zilei de 04.08.2020, în urma unui conflict spontan izbucnit în faţa unui imobil din Sectorul 6 al Capitalei, un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost agresat, fiindu-i aplicate lovituri cu un cuţit, cauzându-i-se plăgi profunde, ce au impus transportarea acestuia la spital, unde a decedat la scurt timp de la internare. Drept urmare, în cauză, procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţerii din cadrul DGPMB Serviciul Omoruri au procedat la efectuarea cercetării la faţa locului, precum şi la audierea unui număr semnificativ de persoane, în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs agresiunea. Cadavrul a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” Bucureşti, în vederea efectuării autopsiei acestuia”, au arătat procurorii.

Citeşte şi: Detalii din răfuiala interlopilor în urma căreia a murit Emi Pian. Tatăl tânărului suspectat de uciderea lui rupe tăcerea

Totodată, au fost ridicate imagini video înregistrate de mai multe camere de supraveghere instalate în zonă. 

Ca urmare a probatoriului administrat, în 7 august, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul G.E.R. şi a solicitat Tribunalului Bucureşti luarea măsurii arestării preventive faţă de acesta, pentru o perioadă de 30 de zile, propunerea fiind admisă de către judecătorul de drepturi şi libertăţi.

De asemenea, în urma actelor de urmărire penală efectuate în cauză, din care a rezultat şi săvârşirea unei infracţiuni distincte de tentativă de omor faţă de numitul G.E.R., în 10 august s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de 3 suspecţi.

Totodată, în 11 august s-a solicitat Tribunalului Bucureşti autorizarea efectuării a 5 percheziţii domiciliare, inclusiv la adresele de domiciliu ale celor 3 suspecţi.

Cele 5 mandate de percheziţie domiciliară emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi au fost puse în executare în mod simultan, în 12 august, de la ora 6.00.

”Cu această ocazie, la adresa de domiciliu a unuia dintre suspecţi, astfel cum aceasta figurează atât în evidenţele DEPABD, cât şi în cartea de identitate a suspectului şi care rezulta de altfel şi din actele de urmărire penală efectuate anterior, s-a procedat la forţarea uşii de acces, în condiţiile în care nicio persoană nu a răspuns apelurilor poliţiei, constatându-se că în acel imobil nu era prezentă nicio persoană. În urma relaţiilor obţinute la faţa locului, suspectul căutat a fost localizat în aceeaşi zonă”, a precizat Parchetul.

Citeşte şi: Înregistrarea-bombă cu negocierile dintre poliţişti şi membrii clanului Duduianu. Adevăratul motiv al percheziţiilor

 

După finalizarea percheziţiilor, cei trei suspecţi au fost duşi la sediul Serviciului Omoruri, în vederea audierii. Ulterior, s-au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de cele trei persoane şi reţinerea acestora pentru 24 de ore, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, propunere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi.

La desfăşurarea activităţilor de urmărire penală efectuate în cauză, procurorii criminalişti şi ofiţerii de poliţie judiciară au beneficiat de sprijinul lucrătorilor din cadrul DGPMB – Serviciul Criminalistic, respectiv al Direcţiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucureşti.

Emi Pian a murit în urma unei bătăi între clanuri, care a avut loc în Sectorul 6, iar principalul suspect a fost arestat.

Miercuri, trei bărbaţi au fost reţinuţi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti pentru tentantivă de omor, după ce l-ar fi lovit, cu picioarele şi cu diverse obiecte, pe bărbatul suspectat că l-a ucis pe Emi Pian. Doi dintre cei reţinuţi sunt fraţi ai lui Emi Pian.