Scandal uriaș în lumea muzicii populare. Irina Loghin, prima reacție după ce a fost umilită și alungată de pe scenă: „Doamna Doina Baciu s-a simțit nevoită să încheie programul”

Scandal uriaș la Iași, unde Irina Loghin a fost invitată să susțină un recital omagial. Celebra cântăreață a fost dată jos de pe scenă, în timpul spectacolului, chiar de prezentatoarea evenimentului.

06 nov. 2023, 08:48
Scandal uriaș în lumea muzicii populare. Irina Loghin, prima reacție după ce a fost umilită și alungată de pe scenă: „Doamna Doina Baciu s-a simțit nevoită să încheie programul”
Irina Loghin, prima reacție după ce a fost alungată de pe scenă la Iași

Irina Loghin a trecut prin cele mai rușinoase clipe din cariera sa de artistă. Celebra cântăreață a fost invitată să susțină un recital omagial, însă, a fost alungată de pe scenă într-un mod josnic, susțin fanii, care au crititcat-o dur pe Doina Baciu de la Radio Iași, prezentatoarea evenimentului.

În timpul momentului artistic susținut de Irina Loghin, sala a fost în delir, dar aplauzele au fost întrerupre de prezentatoarea evenimentului, care a dat-o jos de pe scenă pe interpretă, susținând că i-a jignit pe ceilalți artiști.

Citește și: Irina Loghin, surprinsă de paparazzi după ce a ieşit din clinica medicului estetician. Cum arată artista în vârstă de 84 de ani. Imagini surprinzătoare

Artista a avut o primă reacție referitoare la această situație, dorindu-și să lămurească unele lucruri. În ciuda celor întâmplate, aceasta susține că nu e supărată din cauza gestului făcut de prezentatoare.

În legătură cu neînțelegerea de la spectacolul aniversar Ion Macovei de la Iași, doresc să lămuresc câteva lucruri. Sofia Vicoveanca și cu mine am fost capete de afiș la acest eveniment. Ca întotdeauna, publicul ieșean, care a plătit bilet pentru a participa la acest spectacol, a fost foarte receptiv, aplaudând frenetic după fiecare melodie. Nu mi-am imaginat că dorința mea de a răspunde doleanței publicului ar putea crea o asemenea situație.

Înțeleg însă că organizarea nu a fost perfectă, iar doamna Doina Baciu s-a simțit nevoită să încheie programul, fiind presată de durata de rezervare a sălii. Am considerat că, dacă intru la o oră și un sfert, spectacolul se va termina la două ore, neștiind că vor mai urma și alți interpreți după mine.

Știm cu toții cât de obositor este să organizezi un eveniment de o asemenea amploare. Cred că doamna Doina Baciu a făcut tot posibilul să coordoneze spectacolul, deși nu i-a fost ușor. Eu una nu am nicio supărare pe dumneaei.

Dimpotrivă, îi mulțumesc pentru efortul depus în organizarea serii. Îi urez numai bine și sper că lucrurile se vor lămuri frumos între noi.

Menționez că onorariul mi-a fost trimis din primăvară, existând factură pentru suma primită.

Acesta este singurul comentariu pe care îl voi face pe marginea acestui subiect”, a scris Irina Loghin, într-o postare pe Facebook.

Citește și: Irina Loghin, alungată de pe scenă în timpul spectacolului. Doamna muzicii populare i-ar fi jignit pe ceilalți artiști, fiind deschis și un proces: „Până voi ieși la pensie voi fi bogată”

Doina Baciu nu pare să se lase deloc înduplecată, acuzând-o pe interpertă că a jignit ceilalți artiști, iar pentru asta va intenta și un proces.

„A fost spectacol dăruit Radio Iași, avem toate declarațiile, tot ce a jignit doamna Irina în culise. I-a jignit pe toți soliștii, sunt declarațiile lor. Sunt jigniri foarte grave la adresa soliștilor și a organizatorului, și toate alea… Deja am luat legătura cu avocatul vor fi acționați în judecată cei de la ziar.

A fost un spectacol dăruit Radio Iași, nu a fost un spectacol pentru doamna Irina Loghin. A fost să cânte, am dovezi că nu a dat nici măcar o factură, chitanță, banii sunt virați de organizator din luna martie, și sunt mai multe dovezi pe care acum le-am primit unde a fost cazată și ce a făcut. Chiar acum m-am despărțit de avocat, urmează un proces, probabil până voi ieși la pensie voi fi bogată!”, a declarat prezentatoarea evenimentului, Doina Baciu, pentru Star Popular.