Scandal uriaș într-un magazin din cauza nepurtării măștii! De necrezut ce a făcut un client furios fiindcă a fost dat afară

O angajată a unui supermarket a avut o reacție neașteptată în timp ce încerca să scoată un client cu un comportament abuziv din magazin.

14 ian. 2021, 10:55
Scandal uriaș într-un magazin din cauza nepurtării măștii! De necrezut ce a făcut un client furios fiindcă a fost dat afară

Incidentul petrecut în Marea Britanie a fost filmat de camerele de supraveghere de la fața locului. În clipul video, femeia încearcă să-l scoată pe bărbat din magazin pentru că nu purta masca de protecție.

Bărbatul începe să țipe la ea și se creează un mare haos: „De ce pui mâna pe mine? De ce faci asta”.

Furios, bărbatul îi trage femeii masca jos de pe față, iar apoi se întoarce și pleacă. Continuă scandalul cu staff-ul din exteriorul magazinului.

Ulterior, bărbatul a fost acuzat de nerespectarea regulilor și de comportament abuziv și a plecat vinovat. De asemenea, a primit și amendă, potrivit Metro.

Conform legii, cei care fac cumpărăturile fără să poarte mască de protecție au acest drept numai dacă au o adeverință medicală.

Managerul supermarketului a explicat că nu își permite să angajeze paznici care să se asigure că toate regulile sunt respectate.

Poliția a transmis că ofițerii sunt pregătiți să intervină atunci când angajații au probleme cu clienți cu comportamente agresive.

Până în momentul de față, Marea Britanie a ajuns să înregistreze peste trei milioane de infectări cu coronavirus. Dintre acestea, 84,767 de oameni au murit, iar 1,406,967 s-au vindecat.

Citiți și

Caz incredibil în Suceava. Un șofer a lovit un bărbat apoi l-a transportat la domiciliu pentru a lăsa impresia de moarte naturală

Femeie din Galați, păcălită de o firmă de electronice. A comandat un iPhone de 6.700 de lei acasă. Când a deschis cutia și a văzut ce se afla înăuntru a avut un mare șoc