Scandalos! Cât câstigă o angajată a Poştei Române care doar citeşte contoare?! Suma este de necrezut!

Şeful Poştei Române vine cu veşti bune privind situaţia companiei. Acesta anunţă că Poşta Română se "însănătoşeşte" şi că au fost mărite salariile angajaţilor pentru prima oară în 15 ani. De asemenea, acesta a dezvăluit cât câştigă un angajat care citeşte contoarele.

03 aug. 2022, 14:08
Scandalos! Cât câstigă o angajată a Poştei Române care doar citeşte contoare?! Suma este de necrezut!

Cât câstigă o angajată a Poştei Române care doar citeşte contoar. Şeful Poştei Române a anunţat că în acest moment compania se află pe un trend ascendent şi că se însănătoşeşte.

Cât câstigă o angajată a Poştei Române care doar citeşte contoare. Şeful companiei:  „Am reuşit să mărim salariile”

Citeşte şi Poşta Română cumpără biciclete electrice de cinci milioane de lei, pentru poştaşii din toată ţara. De ce se tem angajaţii

„Poșta Română se însănătoșește. Din fericire, chiar acum, de la 1 august, am reușit să mărim salariile. Este pentru prima oară, în ultimii 15 ani, când facem acest lucru”, a spus directorul companiei cu ocazia inaugurării a două linii tehnologice noi destinate Fabricii de Timbre, citat de Agerpres.

Reamintim că directorul Poștei Române, Valentin Ștefan, a declarat recent că sunt sute de oameni care pleacă în fiecare lună din companie să se pensioneze. La vremea respectivă, acesta spunea că sunt tot mai puţini oameni care vor să lucreze la Poştă din cauza salariilor mici.

”La Poştă avem undeva venitul mediu în companie, şi salariul de bază şi bonusuri şi sporuri undeva la 4.100 de lei, în medie, brut. Se impozitează, coboară mult sub 4.000 de lei. Acum, dacă ne uităm strict la operaţional, la oficianţi, poştaşi, soferi, salariul mediu este 1.900 de lei, salariul net. De aici problema cu lipsa de angajaţi şi de interes faţă de companie”, declara Valentin Ştefan, potrivit News.ro.

Directorul Poştei Române a dat un exemplu de succes în bonusare, afirmând că o colegă din Bucureşti, care a cerut să citească contoare, a lucrat seara şi în week-end, şi a reuşit să câştige vreo 6.000 de lei brut. Acesta a dezvăluit că angajaţii câştigă un leu pentru fiecare citire de contoar.

Citeşte şi Poşta Română a lansat primele cutii poştale digitale. Cum arată şi unde au fost instalate