Scarlett Johansson este însărcinată. Va avea primul copil cu actualul soţ, Colin Jost

Scarlett Johansson este însărcinată. Actriţa în vârstă de 36 de ani va avea primul său copil cu actualul soţ, Colin Jost. Ea mai are o fetiţă Rose Dorothy Dauriac, din fosta căsnicie cu jurnalistul francez Romain Dauriac.

07 iul. 2021, 09:41
Scarlett Johansson este însărcinată. Va avea primul copil cu actualul soţ, Colin Jost
Scarlett Johansson este însărcinată

Scarlett Johansson este însărcinată. DailyMail a citat câteva surse, care au declarat că urmează să nască „în curând”: „Scarlett urmează să devină mamă în curând, ştiu că ea şi Colin sunt încântaţi/ Scarlett este însărcinată, dar a păstrat secret acest lucru, fiind foarte tăcută. A stat ascunsă în ultima perioadă”.

Citeşte şi: Actriţa româncă Anamaria Marinca joacă alături de Charlize Theron în noul film lansat de Netflix, „The Old Guard”

Scarlett Johansson este însărcinată

Zvonurile privind sarcina actriţei circulă de mai mult timp. Ea a ratat acţiunile programate pentru lansarea viitorului ei film din seria Marvel, Black Widow.

Nu a făcut multe interviuri sau evenimente pentru a promova „Black Widow”, ceea ce este surprinzător, deoarece este o lansare imensă a Marvel / Disney şi este atât vedeta, cât şi producător executiv”, a declarat un apropiat al vedetei, potrivit Mediafax.

Colin Jost este un comediant, iar cei doi s-au cunoscut în 2017. Scarlett şi Colin a cerut-o de soţie în mai 2019. Au amânat momentul căsătoriei, apoi pandemia le-a dat planurile peste cap. Cuplul s-a căsătorit în cele din urmă într-o mică ceremonie desfăşurată în octombrie 2020, în casa deţinută de Scarlett în New York.

Ei au o relaţie din 2017, după ce actriţa a fost invitată într-o ediţie a emisiunii „Saturday Night Live”.

Actriţa a mai fost căsătorită cu actorul Ryan Reynolds şi cu jurnalistul Romain Dauriac, cu care are o fiică, Rose, născută în 2014.

Pentru Jost, în vârstă de 37 de ani, prezentatorul rubricii „Weekend Update” din cadrul „Saturday Night Live”, aceasta este prima căsătorie.