Scene şocante într-un autobuz! Un bărbat a folosit un şarpe pe post de mască de protecţie FOTO

Un incident bizar s-a întâmplat într-un autobuz britanic care circula pe ruta Swinton - Manchester. Călătorii au rămas şocaţi atunci când au văzut un bărbat  cu un șarpe înfășurat în jurul gâtului și a gurii, pe post de mască de protecție. 

RomaniaTV.net
18 sept. 2020, 14:58
Scene şocante într-un autobuz! Un bărbat a folosit un şarpe pe post de mască de protecţie FOTO

Șefii de companiei de transport public din Greater Manchester au confirmat incidentul și au transmis că un șarpe nu este „o mască de față valabilă”, relatează Daily Mail.

Un pasager a spus că la început a crezut că bărbatul poartă o „mască funky” până când a văzut-o că se mișcă și îi alunecă pe braț. Pe de altă parte, o pasageră a declarat că situația i s-a părut „cu adevărat amuzant”, adăugând că animalul nu părea să deranjeze pe niciunul dintre ceilalți călători. „Nimeni nu i-a dat atenție”, a spus femeia.

În Marea Britanie, la fel ca în cele mai multe țări din Europa, oamenii sunt obligați să poarte mască de protecție în mijloacele de transport în comun, cu excepția copiilor cu vârsta sub 11 ani și a persoanelor cu unele probleme de sănătate sau dizabilități.

„Recomandările guvernului spun clar că nu trebuie să fie o mască chirurgicală și că poate fi una improvizată de călători sau pot purta ceva care să înlocuiască masca, cum ar fi o eșarfă sau bandană. Deși există un grad mic de interpretare, nu credem se poate extinde până la utilizarea unui șarpe pe post de mască”, a declarat un purtător de cuvânt al Transportului pentru Greater Manchester.