Scene ULUITOARE la America’s Got Talent. Sharon Osbourne a fost SCÂRBITĂ VIDEO

Show-urile de talente nu sunt chiar floare la ureche pentru membrii din juriu, chiar dacă mulţi ar putea crede că aceştia nu fac altceva, decât să stea pe nişte scaune şi să ia o atitudine critică şi foarte costisitoare pentru producători. Câteodată, însă, ei merită fiecare cent câştigat, chiar şi pentru faptul că sunt forţaţi să asiste la scene de care ar plăti ca să fie scutiţi.

RomaniaTV.net
28 iun. 2012, 08:22
Scene ULUITOARE la America’s Got Talent. Sharon Osbourne a fost SCÂRBITĂ VIDEO

Sharon Osbourne a fost de-a dreptul scârbită de numărul de dans la bară prezentat de Lulu, o tânără de 27 de ani, la America’s Got Talent.

Soţia bine cunoscutului rocker Ozzy Osbourne pur şi simplu nu a putut privi scenele şi a apăsat repede butonul care reprezintă un „nu” categoric. Motivul: numeroasele kilograme în plus pe care tânăra Lulu, mamă a doi copii, se chinuia să le urce pe stâlpul din mijlocul scenei, unul destul de instabil pe deasupra, care risca în orice moment să se prăbuşească sub greutatea femeii.

Lulu nu a mers mai departe, primind „nu” atât de la Sharon OSbourne, cât şi de la cunoscutul om de radio american Howard Stern, dar a fost încurajată cu un „da” de Howie Mandel, al cărui vot oricum nu mai conta.

Chiar dacă a ieşit din cursa pentru premiul de un milion de dolari, femeia a câştigat ceva din participarea la show: un dolar oferit de juratul Howard Stern, în finalul show-ului său.

Shar