Scene XXX pe internet cu o cântăreaţă celebră. Primele reacţii ale vedetei VIDEO

Rihanna interpreteaza rolul lui Marion Crane, o viitoare victima a lui Norman Bates, personaj central din filmul lui Hitchcock, readus in actualitate de serialul "Bates Motel".  

RomaniaTV.net
25 mart. 2017, 10:06

Toata lumea a asteptat cu sufletul s-o vada pe Rihanna in ipostazele provocatoare din pelicula Bates Motel. Bineinteles, Rihanna a fost cea mai nerabdatoare. Artista a luat cu asalt Instagramul pentru a tine legatura cu fanii sai in timp ce filmul rula pe micile ecrane. 

 

Se pare ca Rihanna a fost mai stanjenita ca niciodata sa se vada in aceste ipostaze. „Doamne, este atat de ciudat! Nu pot sa ma uit!”, a exclamat ea in timp ce-si acoperea gura cu palma.

 

Rolul lui Marion Crane a devenit unul iconic datorită interpretării actriţei Janet Leigh, în filmul din 1960 „Psycho”, regizat de Alfred Hitchcock.

Rihanna nu a putut să revadă scena cu pricina aşa că a iniţiat un joc de băut alcool cu fanii săi, pe care l-a fistribuit live pe reţeaua de socializare.

În primele două episoade, personajul Marion apare în scena provocatoare din pat alături de iubitul său, Sam Loomi (interpretat în noul serial de către Austin Nichols).

Rihanna a avut o apariţie atractivă în rolul lui Marion, telespectatorii putând-o vedea cu părul roşu revărsându-se pe umerii goi.

Ea îl imploră pe Sam, care are probleme cu datoriile şi spune că încearcă o metodă de a produce bani rapid, să se căsătorească cu ea şi îi cere să-l însoţească în oraş. Marion îl sărută pe Sam şi îşi ia la revedere de la acesta. Marion, care este notar public pleacă apoi la serviciu purtând un costum gri mulat cu un decolteu.

Episodul se centrează în jurul lui Marion care încearcă diferite modalităţi de a reuşi să aibă o viaţă mai bună alături de iubitul său.

Finalul primului episod se încheie cu o scenă în care Marion este suprinsă într-un peisaj ploios, întunecat. Producătorul executiv al „Bates Motel”, Kerry Ehrin a dezvăluit că serialul va urmări scenariul lui Hitchcock în care Marion Crane fură bani de la şefii săi pentru a fugi cu prietenul său Sam, relatează Mediafax.