Schema-minune de tratament folosită în Spania împotriva COVID-19. „Simptomele au dispărut în 48-72 de ore!”

Fuenlabrada, o echipă din liga a doua spaniolă, a avut 28 de persoane confirmate cu noul coronavirus, fapt care a dus la amânarea ultimului meci din sezonul 2019-2020. Staff-ul medical, alături de compania farmaceutică Fagron, au căutat imediat să realizeze o schemă de tratament inovatoare, care să elimine simptomele COVID-19 și să ofere o vindecare cât mai rapidă.

10 aug. 2020, 10:09
Schema-minune de tratament folosită în Spania împotriva COVID-19. „Simptomele au dispărut în 48-72 de ore!”

Astfel, duminică, 26 iulie, la ora 9:30, toate cele 28 de persoane testate pozitiv au început tratamentul. Formula a fost compusă din mai multe substanțe chimice de origine naturală și ingrediente precum zinc, seleniu, vitamina D sau siliciu. La 48-72 de ore după administrarea tratamentului, simptomele celor infectați au dispărut, iar prima vindecare a apărut după 10 zile, scrie El Mundo Deportivo.

Ce medicamente primesc persoanele infectate cu coronavirus în România. Protocolul de tratament, publicat în Monitorul Oficial

Medicul echipei susține că această schemă de tratament ajută la eliminarea simptomelor COVID-19, dar, și mai important, la reducerea riscului de contaminare cu noul coronavirus. „Reglarea sistemului imunitar ne-a ajutat să ținem sub control virusul, pentru ca acesta să nu se răspândească și în rândul celor care nu fuseseră testați pozitiv. De asemenea, cei infectați au avut șansa ca, la doar 48 de ore după tratament, să scape de orice simptom”, a declarat Jose Manuel Blanco.

În cele din urmă, Fuenlabrada a disputat partida cu Deportivo La Coruna, pe 7 august, însă a pierdut-o, scor 1-2, și a ratat șansa de a participa la barajul de promovare în La Liga.