Schimb de focuri în faţa Casei Albe! Donald Trump a părăsit brusc conferinţa. „Par eu zdruncinat?” VIDEO

Un incident armat produs în apropiere de Casa Albă l-a făcut pe Donald Trump să părăsească brusc conferinţa de presă, la doar trei minute după ce o începuse. Preşedintele SUA le-a spus reporterilor că "a avut loc un schimb de focuri în faţa Casei Albe".

RomaniaTV.net
11 aug. 2020, 04:59

Donald Trump a părăsit sala de briefing a Casei Albe la doar trei minute după ce luase cuvântul, după ce un agent al serviciului de securitate i-a cerut să iasă.

Donald Trump, în momentul în care i s-a spus că a avut loc un schimb de focuri în zona Casei Albe. foto: captură video CNBC

„A fost un schimb de focuri în faţa Casei Albe”, a declarat Donald Trump jurnaliştilor.

„Forţele de ordine au împuşcat pe cineva, pare a fi suspectul şi suspectul este acum în drum spre spital (…). Nu vă pot spune încă nimic despre starea suspectului”, a spus preşedintele SUA, după ce s-a întors câteva minute mai târziu.

Liderul de la Casa Albă a mai spus că situaţia se afla „foarte bine sub control” şi că nimeni altcineva nu a fost rănit în timpul incidentului, care a avut loc „lângă gard dar în afara complexului”, relatează agenţia DPA, citată de Agerpres.

Secret Service a anunţat ulterior, printr-un mesaj pe Twitter, că unul dintre ofiţerii săi a fost dus la spital în urma incidentului armat.

Complexul a fost închis în urma schimbului de focuri.

„Aţi fost surprinşi, eu am fost de asemenea surprins, cred că este probabil destul de neobişnuit”, a afirmat Trump, adăugând că a fost dus în Biroul Oval după ce a fost escortat afară din sala pentru mass-media.

Donald Trump a mai spus că el crede că suspectul era înarmat, însă nu cunoştea detaliile, precum tipul de armă sau dacă el a fost ţinta vizată. Preşedintle american a explicat că oficialii vor difuza alte informaţii mai târziu.

Trump a lăudat serviciile secrete şi a spus că se simte în siguranţă.

„Par eu zdruncinat?”, a întrebat el retoric, răspunzând la întrebarea dacă a fost afectat de împuşcături.

Donald Trump a anunţat că vrea să i se adauge chipul pe monumentul de pe Muntele Rushmore


loading...