Schimbare radicală în viaţa medicului Radu Zamfir

Medicul Radu Zamfir, care a supravieţuit accidentului aviatic din Apuseni, pare că a trecut peste drama trăită în ianuarie.

30 oct. 2014, 09:16
Schimbare radicală în viaţa medicului Radu Zamfir

Viaţa medicului Radu Zamfir s-a schimbat radical după tragedia din munţi. Supravieţuitorul din Apuseni incepe sa se acomodeze cu celebritatea. Schimbarea este foarte vizibila si daca in trecut acesta isi manca amarul numai si numai in spital, mai nou, eroul din Apuseni a inceput sa fie chemat ca invitat special la diferite gale, petreceri mondene sau lansari de film.

Zilele trecute, medicul a fost văzut la prima proiectie a filmului de comedie “Cuscrii”, care a avut loc la Cinema Pro, numele acestuia regasindu-se pe lista invitatilor speciali. Potrivit wowbiz.ro, dupa vizionare, Radu Zamfir s-a intretinut in foaierul cinematografului ticsit de personalitati cu alti actori si cunoscuti.

În vara acestui an, medicul Radu Zamfir a acceptat sa intre in pielea unei vedete veritabile si a aparut in spotul de promovare a jurnalului de stiri la TVR, alaturi de Hagi, Antonia si actrita Stela Popescu.

Citeşte şi Adrian Iovan, Aura Ion, Mădălina Manole şi Mihăiţă Neşu, marcaţi de blesteme

Adrian Iovan şi studenta Aura Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical s-a prăbuşit, pe 20 ianuarie, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

La bord se aflau patru medici – Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul „Sf. Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor -, o studentă şi doi membri ai echipajului de zbor – pilotul Adrian Iovan şi copilotul Răzvan Petrescu.

Citeşte şi Accident aviatic Apuseni: Procurorii au primit de la ROMATSA transcrierile convorbirilor cu Adrian Iovan