Scurgere de informaţii într-o anchetă DIICOT. Patru suspecţi au reuşit să fugă din ţară înainte ca mascaţii să-i ridice

Caz incredibil, la Timişoara, unde au avut loc scurgeri de informaţii într-o mega-anchetă DIICOT. Patru suspecţi au reuşit să fugă din ţară exact cu o noapte înainte ca mascaţii să-i salte.

RomaniaTV.net
22 iun. 2017, 20:24
Scurgere de informaţii într-o anchetă DIICOT. Patru suspecţi au reuşit să fugă din ţară  înainte ca mascaţii să-i ridice

Pentu anihilarea grupării specializate în furt calificat, anchetatorii au descins la 45 de adrese din Timiş şi Arad şi au mobilizat un impresionant număr de forţe de ordine. Acţiunea a fost însă un eşec. Anunţaţi de cineva din interiorul anchetei că urmează să fie arestaţi, liderul grupării şi alţi patru membri au reuşit să fugă din ţară.

Procurorii DIICOT au reuşit să prindă un singur suspect. DIICOT a confirmat scurgerea de informaţii şi pierderea suspecţilor. O anchetă internă urmează să stabilească cine se face vinovat de scurgerea de informaţii.

Hoţii care le-au scăpat printre degete anchetatorilor sunt suspectaţi că au comis mai multe jafuri în vestul ţării. Ei ar fi furat bani şi bunuri în valoare de peste un milion de euro.