Se aşteaptă demisii din Guvernul Dăncilă

După decizia OMV Petrom de a amâna investițiile în Marea Neagră, europarlamentarul PNL, Siegfried Muresan, a afirmat, miercuri, că așteaptă demisiile ministrului Economiei, Niculae Bădălău, și a ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici. Acesta a mai precizat că demersul OMV este sortat eșecului, în opinia dumnealui.

RomaniaTV.net
07 feb. 2019, 10:20
Se aşteaptă demisii din Guvernul Dăncilă

„Decizia OMV Petrom de a amâna investițiile în Marea Neagră din cauza măsurilor fiscale ale Guvernului PSD – ALDE este un mare eșec al actualului Guvern. Investițiile în Marea Neagră sunt de o importanță strategică pentru economia României, iar decizia OMV Petrom nu trebuie să rămână fără urmări. Aștept demisia ministrului Economiei, Niculae Bădălău, și a ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici”, a scris, miercuri, Siegfried Mureșan, pe pagina personală de Facebook.

Liberalul a precizat că premierul Viorica Dăncilă ar trebui să dea asigurări privitoare la unele modificări fiscale, cu scopul de a încuraja investițiile în România.

„Aștept să primim asigurări de la prim-ministrul Viorica Dăncilă că se află în discuții cu reprezentanții OMV Petrom și că Guvernul va veni cu modificări fiscale care să încurajeze investițiile strategice din România, nu să le blocheze”, a adăugat Mureșan.