Se cere răzbunare pentru moartea lui Emi Pian. Mesajele sunt terifiante: „Sânge pentru sânge, să se vadă cine l-a iubit cu adevărat”

Moartea lui Emi Pian a stârnit adevărate controverse pe reţelele de socializare. Toţi cei care l-au cunoscut cer răzbunare după răfuiala sângeroasă în urma căruia liderul clanului Duduianu a fost ucis de un membru al clanului Rinu.

RomaniaTV.net
06 aug. 2020, 06:40

Conform legilor nescrise din lumea interlopă, clanul Duduienilor este aproape forțat să ia măsuri împotriva celor care le-a ucis căpetenia. Certurile dintre lideri au scindat clanul, o parte dintre membrii sunt deja în spatele gratiilor, iar alții sunt plecați peste hotare. Pentru a putea lansa un război, Duduienii trebuie să se unească și să acționeze în mod unitar, spun prietenii lor.

Imagini INCREDIBILE de la priveghiul lui Emi Pian. Florin Salam a îngenuncheat la căpătâiul interlopului VIDEO

Nici copii din copii lor să nu scape până nu se răzbună familia Pian. Acum să dea dovadă verii lui, unchii lui, nepoții lui, cumnații lui și cuscrii lui și tot ce înseamnă familie, să se unească, să lase dezbinarea și să-l execute în regim de urgență/ Acum trebuie să iasă la iveală prin răzbunare cine l-a iubit cu adevărat, sânge pentru sânge/ Dacă o lăsați așa, va cădea numele vostru/ 

Și-a luat-o lumea în cap de când a fost discuția cu Aramis, au văzut că nu a ripostat nici unul și de aia s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Acum să se sesizeze toți unchii, prieteni, nepoții, etc. Să nu se ducă numele de Duduieni de rușine. Dumnezeu să-l ierte pe Emi, prietenul nostru bun”, se arară pe pagina de socializare a lui Emi Pian, acolo unde prietenii acestuia s-au strâns să discute despre moartea șefului lor.

Primele declaraţii ale familiei lui Emi Pian. Ce spune finul interlopului

Finul lui Emi Pian a declarat pentru România TV că nu există un plan de răzbunare pentru cel care l-a omorât pe interlop. Rudele acestuia vor ca poliția să își facă datoria. 

Noi detalii ies la iveală. S-a aflat ce făcea Ciprian Napy, presupusul ucigaş al lui Emi Pian, chiar sub nasul autorităţilor

Poliţia să îşi facă datoria faţă de noi, suntem cuminţi, poliţia e aici. Noi ne-am speriat, nu vrem să se facă ură de rasă la noi, că suntem romi. Să putem să stăm la priveghi, ne-a şocat câtă poliţie vine, că ne răzbunăm, niciodată.

Dvs şi poliţia aveţi dreptate, nu s-a mai ţinut cont, ne pare rău, am plâns, am urlat cu masca, nu putem, că nu suntem câini, credem, că avem şi noi copii, suntem îndureraţi, poliţia să îşi facă datoria, să ne lase.

E prea multă poliţie, Emi nu e de temut, a fost cuminte, nu îi plăceau discuţiile, uitaţi unde s-a ajuns.

Poliţia să îşi facă datoria, nu e niciun plan de răzbunare, nu ştim ce s-a întâmplat, nu ştim nimic„, ne-a declarat finul lui Emi Pian.