Se împacă Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu? Ce cred fanii despre relația celor doi

Acum un an și jumătate, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu anunțau că nu mai formează un cuplu, după ce au fost împreună nouă ani.

27 sept. 2022, 12:37

Chiar dacă toată lumea se aștepta ca Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu să fie împreună pentru totdeauna, în luna februarie a anului trecut, cei doi au decis să pună capăt relației care a durat nouă ani. Decizia a fost luată de comun acord, iar anunțul l-au făcut împreună, printr-un videoclip, arătând foarte liniștiți.

După despărțirea neașteaptată, tinerii și-au refăcut viețile, fiecare dând o nouă șansă iubirii, alături de alte persoane. Cristina Ciobănașu și-a regăsit liniștea în brațele lui Andrei Mureșan, iar Vlad Ghermana început o nouă relație cu Oana Moșneagu, cea care îi este și colegă în serialul „Adela”.

Ciește și: Cristina Ciobănașu și iubitul ei au plecat în prima lor vacanță. Primele imagini cu tânărul care l-a înlocuit pe Vlad Gherman

Singurul lucru pe care îl mai aveau în comun era pisica Princess, care de curând a murit, așa cum anunța Cristina Ciobănașu. Vlad se pare că nu a putut sta însă prea mult fără un animal de companie. Actorul a adoptat o altă pisică căreia i-a pus numele Moț, iar mai apoi alta pe nume Una. Acesta a postat animluțele pe Instagram, iar Cristina a văzut și a comentat despre cât de drăguțe i se par pisicile. „Vai ce scumpenie”, a comentat aceasta la postare.

Citește și: Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, în doliu: „Azi noapte suflețelul ei a plecat dintre noi”

Însă, mai mulți fani au tras altă concluzie, acuzându-l pe Vlad că încearcă să o înlocuiască pe Princess. Pe de altă parte, unii fani cred că este doar o metodă de a o recuceri pe Cristina.

„Gata? A înlocuit-o pe Princess?” sau „Princess a murit și era pisicuța Cristinei”, au comentat doi dintre internauți. Vlad Gherman, care a părut iritat de comentariile primite, a ținut să le dea un răspuns: „Dacă asta înțelegi tu din video… e grav…”

Chiar dacă cei doi spun că între ei există doar o relație de prietenie, unii fani cred că Vlad nu a uitat-o nici acum pe Cristina și că acesta încearcă să îi recâștige inima.