Se nimereşte să te uiţi mereu la ceas la ora 11:11. Ce înseamnă asta

Atunci când te uiţi la ceas şi vezi că acesta afişează ora 11:11, îţi pui o dorinţă şi asociezi momentul cu o întâmplare frumoasă din viaţa ta sau cu un sentiment de iubire, linişte şi pace.

04 feb. 2016, 08:40
Se nimereşte să te uiţi mereu la ceas la ora 11:11. Ce înseamnă asta

Aceasta ar putea fi o explicaţie pentru faptul că destul de multe persoane se uită la ceas la ora 11:11, scrie noobz.ro.

În plus, potrivit specialiştilor, 11:11 reprezintă un sincron care te ajută să te luminezi şi să te învălui în mister şi lumină.

Citeşte şi Semne că eşti o persoană avansată spiritual

Sincronicitatea este credinţa că lucrurile aparent fără legătură, care par a nu fi atât de importante, câştigă semnificaţie atunci când apar la întâmplare, în acelaşi timp. Acest tip de evenimente sunt adesea numite „coincidenţe semnificative”, deoarece deşi ele par să nu aibă niciun efect evident una asupra celeilalte, în fond sunt în strânsă legătură.

Potrivit specialiştilor în numerologie, ora 11:11 are valoare magică, specială, cu totul aparte faţă de oricare altă oră din zi. Un plus de valoare vine şi din convingerea ta că, atunci când te uiţi la ceas şi vezi ora 11:11, îţi pui o dorinţă, iar aceasta are şanse mai mari să devină realitate.

Află mai multe despre semnificatia cifrei 11