Sebastian Dobrincu, mărturisiri neașteptate după ce a fost eliminat de la Survivor România: „Simt multă frustrare! Nu suport să las lucrurile neterminate!”

Sebastian Dobrincu a fost eliminat de la Survivor România după ce s-a accident grav la picior, în show-ul difuzat la Pro TV, în Republica Dominicană. "Durerea reală, însă, este cea de pe conștiință. Regretul că un pas greșit pe traseu m-a oprit din a îmi duce la bun-sfârșit parcursul la Survivor", a spus fostul concurent din echipa Faimoșilor.

25 ian. 2023, 10:23
Sebastian Dobrincu, mărturisiri neașteptate după ce a fost eliminat de la Survivor România: „Simt multă frustrare! Nu suport să las lucrurile neterminate!”

Sebastian Dobrincu s-a accident grav la picior în timpul unei probe, motiv pentru care a fost eliminat de la Survivor România, astfel el a devenit primul concurent care a fost dat afară din considerente medicale.

Concurentul din echipa Faimoșilor s-a lovit la picior și a căzut de la înălțime prăbușindu-se pe nisip, motiv pentru care nu a mai putut rămâne în celebrul show de la Pro Tv. Tânărul antreprenor s-a întors recent în București și a povestit despre experiență unică pe care a trăit-o în Republica Dominicană. El a mărturisit pentru ciao.ro că regretă că nu mai poate continua show-ul de supraviețuire.

Citiți și: Accidentare gravă a lui Sebastian Dobrincu la Survivor România. Diagnostic înfiorător pus de medici

Sebastian Dobrincu de la Survivor 2023 se pregătește de operație după ce s-a accidentat la picior

Fostul concurent de la Survivor România a făcut dezvăluiri neașteptate într-un interviu, unde a mărturisit cât de mult și-a dorit să rămână în competiție și cât de neputincios se simte după incidentul care i-a adus eliminarea. Diagnosticul primit de la medici este ruptură de placă plantară.

„Frustrare. Multă frustrare. Nu suport să las lucrurile neterminate, cu atât mai mult când simt cât de pregătit eram pentru tot ce înseamnă Survivor. Sunt convins că totul se întâmplă cu un motiv în viață și sunt recunoscător că am putut trai toată experiența din Dominicană. Fizic, sunt resemnat. Am primit confirmarea medicilor pentru a mă opera de urgență la picior, pentru a evita alte complicații. Durerea reală, însă, este cea de pe conștiință. Regretul că un pas greșit pe traseu m-a oprit din a îmi duce la bun-sfârșit parcursul la Survivor”,  a spus Sebastian Dobrincu.

Fostul coechipier al Faimoșilor a povestit că era foarte pregătit să facă față probelor, mai ales că a cunoscut încă de mic fenomenul de supraviețuire și lipsa de confort.

„Mă simțeam pregătit de orice. Am știut de la început în ce mă bag. Am o toleranță destul de mare pentru tot ce înseamnă supraviețuire și lipsa de confort – am avut ani de antrenament când am plecat în America la 17 ani. Am primit cu brațele deschise orice surpriză la Survivor și rămân totuși convins că dacă evitam o accidentare, aș fi ajuns foarte departe în competiție. Am avut momente când îmi doream să nu se mai termine. Mi-am trăit ultimii ani din viață într-o fugă continuă, prins în toate responsabilitățile cotidiene. La Survivor am simțit că trăiesc, în sfârșit, în prezent. Voi prețui acea stare mult timp de acum încolo”, a spus el.

De asemenea, Sebastian Dobrincu a dezvăluit și ce planuri de viitor are.

„Îmi continui misiunea de a lăsa o lume mai bună în urma mea. Mă întorc la cei dragi, la afaceri și partenerii mei de muncă, la muzica pe care abia aștept să o lansez și îmi continui misiunea de a moderniza sistemul medical din România, alături de Fundația Metropolis”, a spus fostul jurat de la „Imperiul Leilor”.

Citiți și: Ioana Ignat, despre eliminarea iubitului ei, Sebastian Dobrincu, de la Survivor România 2023