Sebastian Dobrincu și-a făcut toate investigațiile pentru cancer. Milionarul, dezvăluiri șocante în online: „Ne afectează într-un final pe noi toți. Se pare că a venit și rândul meu”

Sebastian Dobrincu i-a îngrijorat foarte tare pe fani. Tânărul s-a testat pentru cancer, iar investigațiile făcute au fost mult mai dificile decât credea.

16 mart. 2024, 22:27
Sebastian Dobrincu și-a făcut toate investigațiile pentru cancer. Milionarul, dezvăluiri șocante în online: „Ne afectează într-un final pe noi toți. Se pare că a venit și rândul meu”

Sebastian Dobrincu are doar 25 de ani și nu a avut niciodată probleme de sănătate. Totuși, a vrut să se asigure că lucrurile decurg bine.

Tocmai pentru că știe cât de importante sunt disciplina și prevenția, a mers la doctor să-și facă toate investigațiile necesare.

Rata de îmbolnăvire cu cancer crește de la an la an și tocmai din acest motiv mulți oameni trăiesc cu teama să nu cumva să se confrunte cu această boală grea.

Citește și Alina Sorescu dezvăluie motivele despărţirii de Alexandru Ciucu. Adevărata cauză pentru care s-a ajuns la divorţ

Sebastian Dobrincu s-a testat pentru cancer

Sebastian Dobrincu și-a făcut RMN și se aștepta ca această investigație să fie mai ușoară. După multe ore pe care le-a petrecut la spital, milionarul le-a povestit fanilor săi experiența.

”Vă dau un sfat care v-ar putea salva viața. E mult mai ușor, mai înțelept și mai ieftin să previi o boală decât să o tratezi. Cel mai bun exemplu este cancerul. (…) Vă spun asta pentru că doar ce am înțepenit ultimele două ore într-un aparat de RMN, tocmai pentru a afla dacă am cancer sau dacă sunt predispus la a face cancer. M-am dus fără să suspectez ceva. Te bagă într-un aparat de RMN și te scanează de la craniu până la talpă, în scopul aflării dacă, ai predispunere genetică la cancer sau dacă ai ceva, doamne ferește, activ”, a povestit Sebastian Dobrincu, pe Instagram.

Sebastian Dobrincu a mai fost la spital și la finalul anului trecut, în urma unui accident petrecut în bucătărie. Deși rana i-a fost tratată de medici, milionarul a fost șocat de condițiile din spitalele din România, care l-au lăsat mască.

”Neajusurile spitalelor din România ne afectează într-un final pe noi toți. Și se pare că a venit rândul meu. Vă zic doar că în duelul dintre feliatorul de legume și mâna mea, n-am ieșit câștigător. Am pictat bucătăria vreo 40 de minute, până când SMURD-ul a reușit să mă ducă la Floreasca”, a spus Sebastian Dobrincu, pe Facebook.

Citește și S-a terminat povestea la Taverna Racilor. Larisa Popa l-a părăsit pe Pescobar. „Nu spun ”nu” următoarelor oportunități care or să vină în viața mea”