Secretarul de presă al Casei Albe,Sarah Sanders, consideră că Dumnezeu a dorit ca Trump să devină preşedintele SUA

Secretarul de presă al Casei Albe, Sarah Sanders, consideră că Dumnezeu a dorit ca Donald Trump să câştige alegerile prezidenţiale din 2016, conform Christian Broadcasting Network (CBN), relatează CNN.

RomaniaTV.net
31 ian. 2019, 11:14
Secretarul de presă al Casei Albe,Sarah Sanders, consideră că Dumnezeu a dorit ca Trump să devină preşedintele SUA

„Cred că Dumnezeu ne atribuie roluri diferite în momente diferite şi cred că el a dorit ca Donald Trump să devină preşedinte şi de aceea este acolo”, a afirmat Sanders pentru CBN într-un interviu.

„Cred că a făcut o treabă excelentă în a susţine multe lucruri importante pentru oamenii credincioşi”, a adăugat ea.

Întrebată despre faptul că Nancy Pelosi, liderul Camerei Reprezentanţilor, a declarat că propunerea lui Trump privind un zid la graniţa cu Mexicul este „imorală”, Sanders a afirmat: „Ideea că protejarea oamenilor din ţara noastră, care este datoria fundamentală a preşedintelui Statelor Unite, ar fi imorală este ridicolă”, transmite news.ro.

Sanders a oferit asigurări privind anunţul lui Trump că va retrage armata SUA din Siria, ea susţinând că acest lucru nu va pune în pericol creştinii din zonă.

„Preşedintele a fost clar când a afirmat că susţinem creştinii, că susţinem kurzii”, a precizat Sanders, adăugând că preşedintele „a informat şi Turcia de acest lucru”.

„Cei care susţin că preşedintele doar pleacă şi ignoră orice potenţială problemă nu înţeleg decizia fundamentală pe care a luat-o”, a informat Sanders.

Întrebată de ce nu există conferinţe de presă zilnice la Casa Albă, ea a declarat: „Preşedintele este în contact cu presa mai mult decât oricare alt preşedinte din istorie. El dar şi Casa Albă sunt cele mai accesibile din câte au fost în istorie, când vine vorba de media”.

„Cu siguranţă, echipa noastră dar nici preşedintele nu îşi doreşte să ascundă informaţii”, a adăugat Sanders.