Secrete pentru un păr superb

Se stie deja ca vantul si razele soarelui pot afecta frumusetea parului. De aceea, este nevoie de protectia unor produse speciale. 

RomaniaTV.net
03 ian. 2015, 09:06
Secrete pentru un păr superb

Iata ce-trebuie sa faci c asa ai un par superb:

1. Foloseste produse de ingrijire a parului speciale. Acestea contin ingrediente care-ti hidrateaza parul, redau stralucirea si-l protejeaza impotriva efectelor nedorite ale soarelui.
2. Daca parul se electrizeaza dupa samponare, poti preveni acest lucru aplicand la final un balsam usor. . Ai parul gras? Apeleaza la un ser pentru varfuri pe care sa-l aplici dupa uscarea acestuia.
3. O data pe saptamana foloseste tratamente si masti regeneratoare sau aplica pe varfuri ulei de jojoba sau de masline. Acopera-ti capul cu o punga de plastic si dormi asa. Astfel, vei hrani varfurile despicate, fara a-ti face probleme de ingrasarea parului.
4. Incearca sa renunti la placa, la ondulator si la foehn. Daca ai parul cret, lasa-l sa se usuce natural, fara a-l pieptana si vei obtine niste onduleuri minunate.
5. Cand mergi la plaja nu trebuie sa-ti lipseasca palaria de soare. Incearca sa folosesti si un spray de par imbogatit cu filtre UV. Si nu uita: cand ajungi acasa trebuie sa-ti speli bine parul pentru ca apa din piscina sau apa sarata de mare degradeaza parul.

Continuarea pe Lyla.ro