Secretul succesului lui Botezatu: ”Prefer să trăiesc fără pătrățele. Femeile nu pentru asta se culcau cu mine”

La 57 de ani, Cătălin Botezatu este mândru de felul în care arată. Creatorul de modă spune că atitudinea îl face atractiv și nu aspectul fizic.

20 ian. 2024, 10:19
Secretul succesului lui Botezatu: ”Prefer să trăiesc fără pătrățele. Femeile nu pentru asta se culcau cu mine”

De-a lungul timpului, designerul a avut mari probleme de sănătate și cinci operații ample și de aceea a renunțat complet la antrenamentele în sala de fitness. Cătălin Botezatu consumă acum mese slabe în grăsimi și evită băuturile acidulate, cu conținut ridicat de zahăr.

„Bucătăria chinezească poate fi uneori un regim alimentar foarte bun, datorită faptului că se gătește fără prea multă grăsime. Se gătește la wok, în acele tigăi rotunde. În componența preparatelor regăsești foarte multe legume, deci e o mâncare sănătoasă. Eu ador această mâncare.

Atenție la fructe și la semințe când le mâncați, pentru că și ele au demnitatea lor și trebuie mâncate într-un anumit interval orar al zilei. Mai puține băuturi acidulate, multă apă plată sau sucuri naturale, dar și alea să le beți dimineața.

Eu vreau să cred că sunt un bărbat interesant, un bărbat cu șarm. Pentru că un bărbat nu trebuie să fie frumos. Un bărbat trebuie să aibă atitudine, să aibă masculinitate, să aibă șarm, eleganță, stil, să știe să se poarte cu o femeie. Și atunci toate acestea coroborate fac ca un bărbat să fie frumos’, a spus creatorul de modă, potrivit Unica.

Citește și: Cine sunt concurenții show-ului ”Te cunosc de undeva”, în sezonul 20! Telespectatorii vor avea parte de surprize

În ceea ce privește operațiile estetice, Cătălin Botezatu este pentru anumite intervenții: „La bărbați eu zic că poți să faci, dar tot așa mai târziu, dacă n-ai nevoie. Pe la 60 de ani poate o să simt nevoia de ceva.  Aici (n.red.: pe abdomen) am poligon de tragere de la cele cinci operații. Dar știi, eu am ales să trăiesc. Dumnezeu mi-a dat viață.

Prefer să trăiesc fără pătrățele. Să trăiesc cu verticalitate, ca un bărbat adevărat. Să spun lucrurilor pe nume, ca un Săgetător adevărat, și cine mă iubește, mă iubește așa. Femeile care se culcau cu mine nu se culcau pentru pătrățele. Se culcau că se culcau cu Botezatu, asta era ideea.

Celebrul designer profită din plin de zilele libere pentru a călători peste tot în lume. Recent a fost la Miami, iar acum se află în Mexic.

„Atitudinea este totul, așa că alegeți una bună! Atitudinea și entuziasmul au jucat mereu un rol important în viața mea. Mă entuziasmează lucrurile care mă inspiră! Cred în aventură, râs și distracție! Convinge-te în fiecare zi că ești demn de o viață mai bună! Alegerea este doar a ta!”, a mai spus Botezatu.

Citește și: Rețetă de poale-n brâu ca la bunica. Secretul plăcintelor moldovenești, preferatele lui Ion Creangă