Sediul partidului Dianei Şoşoacă a fost spart de hoţi. Mai multe documente au dispărut

Atac mafiot la sediul partidului Dianei Şoșoaca. Tâlharii au spart sediul şi, potrivit primelor informatii, a fost furat un stick cu mai documente. Polițiștii au deschis dosar penal pentru furt calificat.

19 feb. 2021, 10:24

Sediul Partidului Neamul Românesc, din care face parte şi senatorul Diana Şoşoacă, a fost spart de hoţi noaptea trecută. La sediul partidului au ajuns şi mai mulţi poliţişti care fac cercetări.

„În această dimineață, prin apel 112, Sectia 1 Poliție a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că din sediul unei formațiuni politice s-a sustras un memory stick ce ar conține informații de interes pentru organizație. Sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, anunță Poliția Capitalei.

Potrivit preşedintelui Partidului Neamul Românesc, Ninel Peia, hoţii au furat un stick pe care se aflau informaţii importante despre partid, dar şi despre alte formaţiuni politice din România.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă se teme c-ar putea fi otrăvită. „Ai grijă! Nu mirosi flori. Nici nu ştii de unde să-ţi cumperi o apă”

„Aseară sediul nostru a fost spart, nu s-au furat echipamente tehnice, dar s-a furat un stick cu informații despre alte partide și partidul nostru. Este un atac la democrație, și nu cred că este posibil așa ceva. Persoana care are grijă de partid a descoperit că ușa a fost forțată și sediul era răvășit. Unul din locatarii din clădire a sunat la 112. O să vină criminaliștii să ia amprente.  Cineva luând acel stick poate da pe piață informații despre partidele care nu vor binele României”, a declarat Ninei Peia, preşedintele Partidului Neamul Românesc.

Citeşte şi: George Simion, dezvăluiri despre ascensiunea Dianei Şoşoacă: „Peia şi Tobă i-au spus că o vor face preşedintele ţării”. Avocata confirmă


loading...