Selly acuzat de părinții Smarandei că „le strică fata”! Nu a fost lăsată se se mute cu celebrul vlogger

Selly și Smaranda formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă, însă acest lucru nu înseamnă că nu au existat și momente mai puțin fericite. Părinții Smarandei nu au fost de acord ca aceasta să se mute cu Selly.

24 mart. 2023, 13:47
Selly acuzat de părinții Smarandei că „le strică fata”! Nu a fost lăsată se se mute cu celebrul vlogger

Selly și Smaranda formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă, cu toate că sunt încă foarte tineri. Aceștia sunt împreună încă de pe vremea când amândoi locuiau la Craiova. Relația lor a devenit mai serioasă cu fiecare zi care trecea. Acum, celebrul vlogger și iubita lui locuiesc în București, însă părinții Smarandei nu au primit foarte bine vestea mutării fiicei lor.

Citește și: Gheboasă îl umilește pe Selly! Câți bani „sparge” pe lună artistul? „Sincer să îți zic, Selly joacă la pitici. Dacă el cheltuie 20.000 de euro pe lună…”

Universul a fost întodeauna de partea lui Selly. Din toate punctele de vedere, Selly a avut parte de mult noroc. Acesta este prezent de peste 10 ani în mediul online, unde a descoperit faima, la o vârstă extrem de fragedă. Cu toate acestea, Andrei Șelaru a reușit să se mențină cu picioarele pe pământ. Tentațiile au fost la tot pasul, iar celebritatea se poate „urca foarte ușor la cap”, însă Selly și-a păstrat integritatea.

La doar 16 ani, Selly a decis să facă o schimbare în viața s-a amoroasă. După despărțirea prin care trecea, Andrei Șelaru și-a orientat atenția către colega lui de clasă, Smaranda. Și ea trecea printro despărțire la momentul respectiv. Mai mult timp, Selly a încercat să o cucerească, însă Smaranda s-a ținut tare pe poziții. La un moment dat, Smaranda a cedat insistențelor și s-a hotărât să îi acorde o șansă colegului ei de clasă. Se pare că acum , mulți ani mai târziu, este de părere ca a fost o decizie extrem de bună, iar timpul a confirmat asta.

Părinții Smarandei nu au vrut să o lase să se mute cu Selly

Între cei doi există o frumoasă poveste de dragoste, însă acest lucru nu înseamnă că nu au existat și momente mai puțin fericite. Cei doi au reușit să se cunoască din ce în ce mai bine și ulterior să se apropie extrem de mult, însă stilul de viată extrem de agitat, dictat de activitatea lui Selly a început la un moment dat să creeze diverse probleme. Părinții Smarandei nu au fost foarte convinși de faptul că este o relație bună. Ba mai mult, inițial aceștia s-au opus vehement cu privire la o eventuală mutare a Smarandei în București. Credeau că din cauza lui și a filmărilor lui constante, aceasta nu va putea să învețe pentru facultate.

„Eu am avut mari emoții când ne-am mutat în București împreună. Ai mei nu au fost de acord, la început. Îmi spuneau că el o să filmeze foarte mult de acasă și că nu o să pot să învățăt. Că o să am mari probleme, că dacă o să am restanțe… Ai mei sunt obișnuiți cu mine să învăț foarte mult, că așa a fost întotdeauna. Le era frică să nu mă las pe tânjeală.”, a spus Smaranda.

Citește și: Cum cheltuie Selly 20.000 de euro pe lună: 3.000 chiria, 3.000 la restaurant, 1.000 în club. Cât „sparge” pe haine, benzină şi vacanţe