Selly, chef cu zeci de persoane, băutură şi manele în plină pandemie! Tzancă Uraganu i-a cântat până dimineaţă! VIDEO

Selly împlineşte, pe 28 februarie 2021, 20 de ani. Cunoscutul vlogger şi-a celebrat frumoasa vârstă printr-un chef de pomină, pe ritmuri de manele. Şampania scumpă a curs din belşug.

28 feb. 2021, 10:37

Selly – Tzancă Uraganu. Deşi ne aflăm în plină pandemie, la petrecerea aniversară a bloggerului au participat zeci de persoane. Toţi membrii 5Gang au petrecut alături de Adrei Şelaru, alias Selly.

Selly, dedicaţie de la Tzancă Uraganu şi Costel Biju

Invitaţi de onoare au fost nimeni alţii decât celebrii manelişi Tzancă Uraganu şi Costel Biju, care i-au făcut lui Selly dedicaţie după dedicaţie.

La mulţi ani pentru Selly al nostru„, a spus Tzancă înainte de a începe să cânte melodia „Sunt Johnny Nebunu”, melodie care a fost pe placul lui Selly şi a întregii audienţe. Cu paharul în mână, cunoscutul vlogger a dansat pe ritmurile celebrei manele a lui Tzancă. Momentul a fost imortalizat de mai mulţi invitaţi la petrecere, apoi postat pe TikTok.

Voia bună de la petrecere a fost întreţinută cu multă şampanie scumpă.

Puştiul care vrea să reformeze sistemul educaţional dă petreceri cu zeci de persoane, manele şi şampanie scumpă

Dat fiind faptul că, în ultima vreme, Selly nu a reuşit să mai prindă niciun loc în trending, putem presupune că încearcă o apropiere şi o lovitura de imagine prin asocierea cu manelişti cu mare succes în această perioadă pe YouTube. Tzancă Uraganu este, fără doar şi poate, un personaj cu succes răsunător.

Citeste si Selly, desfiinţat de Boanchiş! Editorial devastator: „A ţâşnit tupeul din el cum ţâşnesc mucii în grişuleţul cu lapte!”

Andrei Şelaru s-a remarcat nu doar prin vloggurile care au mii de urmăritori, dar şi prin faptul că, după ce a luat Bacul cu note foarte mari, a declarat public că îşi doreşte să reformeze educaţia din România. La acel moment, a intrat în dizgratia anumitor specialiști din educație, după ce a dezvăluit într-un material că sistemul de învățământ din România nu îi pregătește pe tineri pentru viață.

Acum, însă, pare să se abată de la principiile lui, organizând, în plină pandemie, petreceri cu manele si bautura scumpa, fără respectarea niciunei norme sanitare.

Într-un interviu din vara anului 2020, vloggerul mărturisea că nu se mai raportează la bani. „Am reușit să fac suficienți bani încât să nu mai văd banii ca pe o problemă. Am ajuns la un nivel, nu o spun cu aroganță, în care banii nu mai reprezintă un obiectiv. Îmi doream să am bani pentru că îți oferă o anumită libertate, pentru a putea refuza lucruri care nu-mi plac. Multă lume crede că banii îți aduc fericirea, nu e așa, dar lipsa lor îți va aduce multe greutăți”, spunea, la acea vreme, idolul tinerei generaţii.

Citeste si Selly cere schimbarea programei un sistem prin care profesorii să fie evaluaţi de elevi