Senatoarea Diana Şoşoacă, un nou atac la Raed Arafat: „Abuzatul devine abuzator. Este o bucurie a domnului Arafat de a vedea cum suferă oamenii”

Senatoarea Diana Şoşoacă a lansat un nou atac la adresa secretarului de stat Raed Arafat. Avocata este de părere că, în România, elevii sunt abuzaţi chiar de către Arafat prin măsurile impuse de acesta în scopul prevenirii răspândirii coronavirusului.

08 feb. 2021, 23:32
Senatoarea Diana Şoşoacă, un nou atac la Raed Arafat: „Abuzatul devine abuzator. Este o bucurie a domnului Arafat de a vedea cum suferă oamenii”

Senatoarea Diana Şoşoacă a lansat un nou atac la Raed Arafat. În emisiunea Punctul Culminant de la România TV, aceasta l-a acuzat pe şeful DSU că abuzează copiii români obligându-i să poarte măşti la ore, în loc să ia exemplul altor state în care elevii nu au această obligativitate.

Domnul Arafat are o problemă gravă. Conform tuturor studiilor psihologice, abuzatul devine abuzator. Ştim unde a copilărit domnul Arafat. Altă explicaţie nu există. Copiii din România sunt abuzaţi de această persoană de un an şi ceva. De ce în alte ţări copiii nu sunt obligaţi să poarte măşti în clase, ci doar atunci când ies pe hol? În alte ţări, copiii nu fac sport cu masca pe gură, în românia fac. Nu trebuie să fi absolvit Medicina să-ţi dai seama că atunci când ai mască pe gură nu poţi face efort„, a precizat Diana Şoşoacă în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citeste si EXCLUSIV. Diana Şoşoacă, primele declaraţii după ce a chefuit: „Poporul român dintotdeauna a petrecut. Când cânţi, nu poţi purta mască”

Avocata îi îndeamnă pe părinţi să depună notificări la insituţiile abilitate, astfel încât copiii lor să nu fie testaţi fără acordul acestora.

Senatoarea Diana Şoşoacă, un nou atac la Raed Arafat: „Este o bucurie a domnului Arafat de a vedea cum suferă oamenii”

Cum e posibil ca în Franţa masca să fie obligatorie pentru copiii de peste 11 ani, în celelalte ţări copiii să stea fără măşti la ore? Eu cred că la noi este vorba despre o bucurie a domnului Arafat de a vedea cum suferă oamenii, în speţă copiii. Le recomand părinţilor să depună notificare la şcoală, la inspectoratul şcolar, să nu semneze nimic. Nimeni nu are dreptul să atingă un fir de păr din capul copilului fără acordul părintelui. Sunt filmuleţe pe net în care se arată cum copiii sunt abuzaţi fizic de testări„, atrage atenţia avocata Şoşoacă.

Avocata a mai adus în discuţie şi faptul că prietenii cu care a participat la petrecerea de zilele trecute, de unde a făcut un live şi unde i-a dedicat lui Raed Arafat melodia „Noi suntem români”, sunt hărţuiţi de oamenii legii.

Domnul Arafat are un ego mare şi nu i-a convenit că i s-a făcut dedicaţie şi acum poliţia face abuzuri. Îmi sună prietenii şi urlă la ei, le spune Mişcă-te la Poliţie, dacă nu, vezi ce păţeşti. prietenii mei au avut curajul să spună: Cine sunteţi voi să ne vorbiţi aşa? Dacă vreţi să ne citaţi, venim cu avocaţi. Eu nu aveam nevoie de publicitate. Acel video a fost făcut special pentru a da un semn de normalitate. Lumea trebuie să râdă, să se distreze. Nu se poate să trăim într-o stare de abuz psiho-emoţional„, a adăugat avocata Diana Şoşoacă.