Şerban Nicolae, după anunţul lui Orban privind starea de alertă : „Totul e făcut cu ură şi încrâncenare şi pleacă de la Cotroceni”

Premierul Ludovic Orban a anunțat joi că va fi declarată starea de alertă şi a declarat că "nimic nu ne va împiedica să luăm toate deciziile necesare pentru a face față în continuare provocării".

RomaniaTV.net
14 mai 2020, 09:08
Şerban Nicolae, după anunţul lui Orban privind starea de alertă : „Totul e făcut cu ură şi încrâncenare şi pleacă de la Cotroceni”

Șerban Nicolae, senator PSD, nu vede cu ochi buni decizia premierului, spunând că măsurile nu pot fi luate și anunțate de pe o zi pe alta.

„Nu știm ce măsuri vor avea în vedere, nu știm ce restricții vor să impună, care va fi modul de aplicare, gradualitatea, proporționalitatea raportat la beneficiul protecției dreptului la viață și la sănătate pentru populație.

Mă face să fiu reținut în a face aprecieri. Despre ce să vorbim? Orban însuși nu cred că știe despre ce vorbește. A spus niște lucruri la modul general, dar asta spune de două luni: că știu ce au de făcut, că au luat măsuri, că sunt pregătiți și s-a văzut.

A făcut lucrurile foarte prost și de multe ori s-au comis abuzuri. Se iau măsuri doar sancționatorii. Totul este făcut cu ură și cu încrâncenare din cauza incompetenței și iresponsabilității și totul pleacă de la Cotroceni. Aroganța și infatuarea de care dau dovadă guvernanții, în frunte cu Klaus Iohannis, produce o agravarea a crizei de COVID-19″, a spus Șerban Nicolae la Antena3.

Citeşte şi: Adrian Nastase i-a dat în judecată pe Klaus Iohannis şi Ludovic Orban, nemulţumit ca i-a fost retrasă decoraţia Steaua României