Serena Williams ŞOCHEAZĂ: Dacă aş fi fost bărbat, aş fi fost homosexual

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, a cincea jucătoare a lumii, a declarat că dacă ar fi fost bărbat ar fi fost homosexual, deoarece îi place să poarte tocuri şi haine strâmte.

RomaniaTV.net
29 mai 2012, 14:37
Serena Williams ŞOCHEAZĂ: Dacă aş fi fost bărbat, aş fi fost homosexual

„Nu mi-am dorit niciodată să fiu bărbat. Dacă aş fi fost bărbat, aş fi fost homosexual. Îmi place să port tocuri şi haine strâmte şi mai mult de atât, îmi plac bărbaţii”, a declarat sportiva.

Ea a mai spus că mereu i-a plăcut că este afro-americană şi nu a deranjat-o culoarea pielii sale. „Mereu mi-a plăcut să fiu o femeie neagră. Reprezint afro-americanii şi oamenii de culoare care nu vor să schimbe asta. Sunt mândră de culoarea mea. Ştiu că mulţi negrii ar prefera să fie albi. Mi se pare o nebunie. Sunt mândră de ceea ce sunt”, a precizat jucătorarea născută la Saginaw, în Michigan.

De 14 ani în circuit profesionist, Serena susţine că nu şi-a dorit niciodată un soţ, un câine, trei copii şi o viaţă normală. Cu peste 36 de milioane de dolari câştigate, Serena Williams găseşte plăcere în micile momente de libertate, aşa cum a fost în urmă cu câteva luni.

„În ianuarie sau în februarie am dansat toată noaptea. Mi-a plăcut. Mă simt liberă dansând, mă simt ca toată lumea”, a declarat Serena, care şi-a mărturisit admiraţie pentru sora sa Venus, dorindu-şi să fie ca ea deoarece aceasta este mai mare cu 15 luni şi mai înaltă cu zece centimetri.

Serena Williams nu-şi aduce aminte când s-a îndrăgostit prima oară: „Îmi aduc aminte însă că în urmă cu patru ani am iubit un bărbat. Ne-am despărţit. Nu este uşor să ai o viaţă amoroasă când eşti în circuit. Atunci am fost tristă, cu inima frântă, dar a trebuit să-mi văd de treabă. O despărţire este grea, dar asta este viaţa”, a adăugat jucătoarea.

Americanca mai crede că „bărbaţii, în general, sunt slabi”: „Nu îmi plac bărbaţii slabi. Îmi plac cei puternici, cei care nu plâng niciodată”, a adăugat Serena Williams, care a asigurat că niciodată nu dă frâu liber emoţiilor, totul rămânând în sufletul ei.