Sever Voinescu: Don Basilio vrea să câştige şefia PDL cântând aria calomniei

PDL merge pe drumul propriei disoluţii, cu Vasile Blaga preşedinte, iar Monica Macovei poate fi o garanţie în ochii tuturor că face opoziţie la actuala guvernare. Declaraţiile au fost făcute la RFI de către democrat-liberalul Sever Voinescu, înaintea Congresului de sâmbătă, în care va fi aleasă noua conducere a partidului.

RomaniaTV.net
22 mart. 2013, 16:35
Sever Voinescu: Don Basilio vrea să câştige şefia PDL cântând aria calomniei

„Partidului Democrat Liberal îi trebuie în primul rând ruperea de ritm. E nevoie de reversarea trendului. În momentul ăsta, suntem din păcate încă pe un trend descendent. Faptul că după un an de Opoziţie partidul scade este direct imputabil prostului management politic al actualei conduceri. Conducerea trebuie schimbată, stilul de conducere al partidului trebuie schimbat şi trebuie realizată ruperea de ritm, pentru ca partidul să intre pe trend crescător”, a precizat fostul vicepreşedinte al PDL.

Sever Voinescu spune că „în acest moment, cu domnul Vasile Blaga, PDL merge pe drumul propriei disoluţii, că va fi o disoluţie paşnică într-o alianţă cu PNL-ul, că va fi o disoluţie după un scenariu ridicol, în care din când în când câte un prieten de-al domnului Blaga mai sare gardul în partea aialaltă!”.

Întrebat dacă se aşteaptă ca evenimentul de sâmbătă de la Romexpo să fie organizat corect, democrat-liberalul a răspuns: „Personal, nu am mare încredere. Am văzut şi felul ăsta extrem de agresiv şi din ce în ce mai neliniştit al colegilor din moţiunea Blaga de a-şi conduce campania electorală. Faptul că don Basilio vrea să câştige cântând aria calomniei iarăşi mă nelinişteşte! Au fost momente pe parcursul campaniei electorale, care au ridicat semne de întrebare pentru noi. Nu ni se pare în regulă, de pildă, faptul că în multe locuri ni s-a oprit accesul la delegaţi şi ne trezeam în campania electorală că ne erau aduse în sală persoane care nu vor fi delegaţi la Convenţie”.


loading...