Sfârşit groaznic pentru o femeie: A murit după ce a fost călcată în picioare de soţul ei

Sfârşit groaznic pentru o femeie din Mehedinţi. Ea a murit după ce a fost bătută cu bestialitate chiar de soţul ei. A fost desfigurată şi călcată în picioare la propriu, potrivit România TV. Deşi avea tot corpul plin de vânătăi şi se simţea foarte rău, femeia nu a mers la spital. Ca de fiecare dată înainte, a sperat că va trece singură şi peste aceste chinuri.

RomaniaTV.net
12 dec. 2013, 06:58

Săptămâna trecută, femeia în vârstă de 44 de ani a plecat de acasă din cauza bătăilor primite de la soţul ei, povestesc oamenii din localitatea Nicolae Bălcescu. S-a refugiat la o rudă. După două zile s-a întors acasă pentru a-şi lua hainele, cu gândul să plece la muncă în Italia. Bărbatul a desfigurat-o.

„A bătut-o, cu pumnul i-a dat în ochi, cu scaunul la spate, a doborat-o şi a jucat cu picioarele pe ea”, a povestit o femeie.

„A bătut-o soţul ei şi a venit să stea aici până vine fata ei să o ia. E soţul ei, ce soţ e asta al ei”, a povestit o altă femeie.

„Era bătută rău. Era vânătă pe spate, la ochi şi nu putea să se ridice din pat. Tot, tot, pe spate când am văzut, am dat bluza de pe ea, neagră, ce mai”, a declarat o vecină a rudei la care stătea femeie decedată.

Femeia nu a cerut însă ajutor şi nu s-a dus la spital. După câteva zile de chinuri groaznice, a murit. Criminaliştii au demarat o anchetă, iar agresorul a fost ridicat şi dus la audieri.

VEZI SI: Obiceiuri comune care îţi scurtează viaţa