Sfârşit tragic pentru o tânără din Botoşani. Cătălina s-a infectat cu COVID-19 şi a murit la scurt timp după ce a născut

O tânără în vârstă de 24 de ani a murit la scurt timp după ce a devenit mămă. Cătălina a început să se simtă rău imediat după ce a născut, fiind diagnosticată cu coronavirus.

28 oct. 2021, 14:01
Sfârşit tragic pentru o tânără din Botoşani. Cătălina s-a infectat cu COVID-19 şi a murit la scurt timp după ce a născut

Sfârşit tragic pentru o tânără din Botoşani. Cătălina avea doar 24 de ani şi era în culmea fericirii pentru că devenise mămică pentru prima oară. Din păcate, tânăra nu a apucat să se bucure de bebeluşul său, fiind răpusă de coronavirus la scurt timp după ce a născut.

Sfârşit tragic pentru o tânără din Botoşani. A murit de covid la scurt timp după ce a născut

Citeşte şi Tuburi „de sudură” pentru asigurarea oxigenului la Spitalul din Botoşani FOTO şi VIDEO

Cătălina a născut prematur pe 24 septembrie, iar imediat după naștere a început să se simtă rău. Medicii au diagnosticat-o cu bronhopneumonie severă și COVID. Plămânii tinerei erau afectaţi în proporţie de 70 la sută. Aceasta a fost transferată pe secţia ATI a Spitalului Judeţean, fiind intubată. Din păcate, starea de sănătate a tinerei s-a agravat, iar oranismul ei a cedat.

Se pare că femeia nu era vaccinată.

„Cu sufletul la gura așteptam să îmi spună cineva ca ai revenit acasă, ca ești bine, lângă copilașul tău.. Dar, atât de multă nedreptate în viata fiecăruia și în aceasta lume”, spune o prietenă a Cătălinei.

Potrivit unor surse medicale citate de botoşaninews.ro, starea bebelușului este una bună.

Citeşte şi Groparii din Botoşani nu mai fac faţă valului de decese provocate de COVID-19. Primăria a închiriat un excavator cu care să se sape gropile

Numărul înhumărilor a crescut considerabil în Botoşani în ultimele zile, iar groparii nu mai fac faţă. Astfel că, autorităţile au decis să închirieze un excavator cu care să sape gropile.

„Pe 12 octombrie au fost 14 înhumări. Am închiriat un excavator. A fost o situaţie de forţă majoră deoarece trebuiau săpate şapte gropi. Celelalte familii aveau deja locuri concesionate”, a declarat Marinela Vieru, directorul SPAPOC.