SFÂŞIETOR! Soţia lui Cristi Gălbenuşe trece printr-un coşmar: Lipsa ta e groaznică! As da orice să te mai văd

În urmă cu aproape trei luni, un boxer a fost ucis cu sânge rece intr-un bar din Slatina. Uciderea pugilistului slătinean Cristi Gălbenuşe a şocat întreaga România. Soţia sportivului nu îşi poate reveni din şoc şi postează aproape în fiecare zi mesaje cutremurătoare pe pagina de Facebook.

04 oct. 2014, 19:26

Sotia sportivului ucis cu bestialitate într-un bar din Slatina, nu isi poate reveni din soc, mai ales ca tanarul de 24 de ani s-a stins din viata chiar sub ochii sai.

„Saraca, incearca sa fie puternica pentru copilul ei. Plange in fiecare zi, a uitat sa mai zambeasca. Spune mereu ca il simte pe Cristi in casa, ca el este alaturi de ea. Ne asteptam ca timpul sa ii fie aliat si sa o ajute, sa o faca sa se obisnuiasca putin cu ideea. Durerea este insa din ce in ce mai mare. Are zile cand nici nu ar vrea sa vada lumina zilei, daca nu ar avea ingerasul ala de crescut. Il viseaza in fiecare seara, insa numai viu. Asta o ajuta sufleteste, dar cred ca nu o lasa sa treaca peste. S-a inchis mult in ea, nu mai comunica la fel ca inainte. O ajuta mult mama ei, iar tatal lui Cristi incearca si el sa ii fie aproape. A ramas vaduva la 24 de ani, si cu un copil de cateva luni de crescut. Este crunt”, a declarat un apropiat al tinerei, pentru CANCAN.ro.

Soţia lui Cristi simte nevoia sa isi strige suferinta, asa ca posteaza mereu numeroase statusuri pe contul sau de socializare.

„Acum 4 luni ziua asta ne-a facut extrem de fericiti… A fost ziua cea mai importanta din viata noastra. Am devenit parintii scumpului nostru baietel Erick. Nu esti aici tati sa imi urezi la multi ani asa cum ai facut-o in fiecare luna, dar stiu ca de acolo de sus imi trimiti un pupic maaare. Eu si mami te iubim si ne lipsesti extrem de tare… Am face orice sa fi langa noi”

„Te voi iubi in fiecare zi mai mult…si ști de ce? Pentru ca alături de tine am cunoscut adevărata fericire! Te iubesc”

„10 saptămâni de la plecarea ta… ne lipsești enorm de tare, te iubim îngerașul nostru”

„2 luni de la plecarea ta! Într-o buna zi ne vom revedea iubirea mea! Te iubesc enorm si îmi lipsești in fiecare zi mai mult

„Daca oamenii pe care ii iubim ne sunt luați, modalitatea prin care ii putem tine aproape este sa nu încetam niciodată sa ii iubim. Clădirile ard, oamenii mor, dar adevărata iubire este eterna!”

„La aproape 2 luni de la plecarea ta printre ingeri realizez ca esti in fiecare clipa langa mine… langa puisorul nostru! Îti multumesc pentru fiecare secunda petrecuta impreuna! Ai fost un sot minunat si un tata extraordinar si pentru asta te voi iubi tot restul vietii mele… Lipsa ta e groaznica, dar bucatica rupta din tine imi da putere sa rezist si sa zambesc”

„Te iubesc, mereu te voi iubi sufletul meu! Îmi lipsesti si as da orice sa te mai vad macar de ar fi ultimul lucru pe care il fac… ;(„, sunt doar câteva postări pe pagina Cătălinei.

Cristi Gălbenuşe a murit la numai 24 de ani în urma unei altercaţii cu un grup de romi periculoşi din Slatina. Nu era la primul conflict cu ei, iar tatăl îndurerat al fostului sportiv a declarat, pentru România TV, că aceştia îl vânau demult pe Cristi. Mai mult, Vasile Gălbenuşe este convins că totul a fost premeditat şi că fiul lui a fost asasinat.

Despre Cristi, tatăl său a povestit că nu era o persoană conflictuală. „El nu merita chestia asta. Nu era un tip pus pe scandal, dar ei au prins momentul şi au venit cu cuţitul să mi-l omoare. L-au lovit în imină direct, copilul a murit pe loc. Dacă nu aveau cuţite şi nu ar fi fost foarte mulţi, Cristi al meu… El era boxer de performanţă, ştia să se apere. Era un băiat cald, calm, el mereu aplana scandalurile, era foarte prietenos, nu era arogant, nu intra în clinciuri. Nu ştiu de ce au vrut ei să facă asta. Cred că e la modă”.

Vasile Gălbenuşe a povestit că a simţit efectiv cum se scurge viaţa din fiul său, în ciuda eforturilor paramedicilor de a-l resuscita pentru a-l duce la spital, unde să fi putut beneficia de îngrijiri care i-ar fi putut salva viaţa: „S-a răcit copilul în braţele mele. L-au resuscitat vreo 45 de minute, iar eu tot timpul ăsta am stat cu mâinile pe el. Au distrus o viaţă a unui copil de 25 de ani, iar în urma lui rămânem toţi îndureraţi. Vă daţi seama… copilaşul şi nevasta lui… Ea nu mai ştie de ea”.

„Ăştia au încercat de mai multe ori să mi-l omoare pe Cristi, dar n-au reuşit. Nu ştiu dacă au fost aceleaşi persoane aseară, dar printre ei… Cristi ştia că îl caută, dar nu s-a gândit că vin cu cuţite. Au fost mârşavi, au venit înarmaţi, s-au adunat foarte mulţi. Că dacă erau bărbaţi şi veneau cu mâinile goale…”.

Citeşte şi:

Povestea cutremurătoare a sportivului ucis cu sânge rece. Cristian Gălbenuşe devenise tătic în urmă cu 3 luni

Moartea boxerului Cristi Gălbenuşe, trasă la indigo după drama altor sportivi cunoscuţi, ucişi cu sânge rece

Cristi Gălbenuşe a postat o fotografie pe Facebook CU CÂTEVA ORE înainte de a fi UCIS. Vezi ce făcea sportivul

Detalii CUTREMURĂTOARE în cazul Cristi Gălbenuşe. A fost UCIS sub ochii soţiei. „S-a RĂCIT în mâinile mele”

Gest ŞOCANT al CRIMINALULUI din Slatina. Ce a făcut IMEDIAT după ce l-a înjunghiat pe Cristi Gălbenuşe

Imagini CUTREMURĂTOARE de la morga spitalului. Trupul lui Cristi Gălbenuşe a fost ridicat de familie VIDEO

Medicul legist, declaraţii despre cauza morţii lui Cristi Gălbenuşe: A fost o MOARTE VIOLENTĂ, trei plăgi

Prietenii lui Cristi Gălbenuşe fac declaraţii uluitoare: Cel care l-a omorât şi-a tras singur cuţitul din pieptul lui Cristi

Vezi: Declaraţii ULUITOARE ale părinţilor criminalului din Slatina: „Dacă e vinovat, să fie ÎMPUŞCAT”

Tribunalul Olt a decis în iulie arestarea preventivă a două persoane implicate în scandalul de la Vintage Pub, în urma căruia tânărul Cristi Gălbenuşe a fost înjunghiat mortal.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, cercetarea în cazul de omor petrecut în noaptea de 11 spre 12 iulie, într-un bar din Slatina, s-a extins şi faţă de alţi doi tineri care l-au însoţit pe Florian Gulie, acuzat deja de omor.

Este vorba despre Nelu Ilie Ciucă şi Robert Marian Ciucă, ambii cercetaţi pentru complicitate la tentativă de omor comisă asupra unui alt tânăr aflat pe terasa barului, Iulian Naidin, dar şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În acelaşi timp, şi cel cercetat deja pentru omor şi arestat preventiv pentru 30 de zile, Florian Gulie, are acum mai multe capete de acuzare – tentativă de omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de cuţit.