Sfatul lui Vlad Voiculescu pentru ministrul sănătăţii! „Să ia legatura cu guvernul chinez şi să ceară câţiva experţi!”

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătăţii în guvernul Cioloş, a postat vineri seara un mesaj pe Facebook, în care îl sfătuieşte pe actualul ministru să ceară ajutorul autorităţilor chineze.

RomaniaTV.net
14 mart. 2020, 11:11
Sfatul lui Vlad Voiculescu pentru ministrul sănătăţii! „Să ia legatura cu guvernul chinez şi să ceară câţiva experţi!”

„O echipă din 9 medici experți în Covid19, 1.000 ventilatoare, 100.000 măști, 20.000 echipamente de protecție, 50.000 teste au decolat astăzi dimineața din China spre Roma.

Domnul ministru al Sănătății Victor Costache ar trebui să ia legătura cu guvernul chinez și să solicite ajutorul. Eu asta aș face.

Unul sau doi experți în Covid-19 cu siguranță ne-ar ajuta să ne pregătim cum se cuvine. Unul sau doi oameni care au trecut prin asta ar putea să ne ajute chiar mai mult decât donații în echipamente, teste și măști. Acum, cât încă mai avem timp.

Nu avem tot ce ne trebuie și mai ales, nu pare că suntem deloc organizați așa cum trebuie.

Despre ajutorul oferit de China Italiei și nevoia de ajutor de la cei care au reușit să treacă cu bine de această provocare tocmai vorbeam cu Ala Nemerenco, fostul ministru al sănătății din Republica Moldova, care recomanda același lucru actualilor guvernanți de la Chișinău”, a scris Voiculescu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Theodor Stolojan: „Am fost testat negativ. Mai stau opt zile în izolare şi voi fi testat din nou”