Sfatul primit de un român stabilit în Italia care vrea să câștige mai mult de 1.700 de euro lunar fără să aibă vreun șef. ”Fără știință, nu se mai fac bani”

Un român stabilit în Italia a făcut furori pe rețelele de socializare. Tânărul în vârstă de 23 de ani s-a născut în România, însă în urmă cu 20 de ani s-a mutat alături de părinții săi în Italia, unde acum câștigă un salariu decent în comparație cu alți tineri de vârsta lui din țara noastră. Cu toate acestea, suma de 1.700 de euro pe care o câștigă lunar nu îl mulțumește pe conaționalul nostru care a cerut ajutor pe internet pentru a obține și mai mulți bani fără să aibă vreun șef. Însă, cu siguranță unele dintre sfaturile primite din partea internauților nu l-au mulțumit pe tânăr.

10 iul. 2023, 10:37
Sfatul primit de un român stabilit în Italia care vrea să câștige mai mult de 1.700 de euro lunar fără să aibă vreun șef. ”Fără știință, nu se mai fac bani”
Sfatul primit de un român stabilit în Italia care vrea să câștige mai mult de 1.700 de euro lunar fără să aibă vreun șef.

Sfatul primit de un român stabilit în Italia care vrea să câștige mai mult de 1.700 de euro lunar fără să aibă vreun șef. În mesajul său postat pe un grup dedicat antreprenorilor, tânărul care s-a caracterizat ca fiind un băiat descurcăreț ce le încearcă pe toate și nu se lasă înfrânt de eșecuri, a menționat că salariul său nu îl mulțumește și că își dorește ceva mai mult de la viață.

Citește și Concedii distruse pentru zeci de turiști. Țepe de milioane de euro cu vile de lux în stațiuni celebre din Grecia, Spania, Franța și Italia

Sfatul primit de un român stabilit în Italia care vrea să câștige mai mult de 1.700 de euro lunar fără să aibă vreun șef

„Sunt un băiat de 23 ani, lucrez în Italia, câștig 1.700 de euro pe lună. Îmi doresc ceva mai mult de la viață, să nu depind de un șef sau să depind de un domeniu. Am încercat multe afaceri online, dar nu am reușit cu niciuna. Îmi doresc foarte mult să am ceva al meu și să nu mai am grijă de bani. Aveți vreun sfat, vă rog? Am început cu un job care îmi dădea 600 de euro pe lună și așa tot înainte până am găsit jobul actual, dar tot îmi doresc mai mult și știu că trebuie să schimb foarte multe ca să pot trece de suma asta de bani. Nu am nici un antreprenor în familie, deci îmi este foarte greu să am modul ăla de a gândi, dar asta nu mă oprește din a reuși în viață, să le demonstrez tuturor care nu au avut încredere în mine că am reușit”, a scris tânărul pe grupul dedicat antreprenorilor.

Postarea tânărului român a generat sute de comentarii din partea internauților. Unii dintre ei i-au dat sfaturi utile în timp ce alții l-au luat peste picior, făcând deliciul altor internauți care s-au amuzat copios.

„Cel mai bun sfat pe care pot să ți-l dau este: du-te la școală! Doar din munca, fără știință, nu se mai fac bani si nici afaceri profitabile”, a scris unul dintre internauți.

„Dacă vrei cu adevarăt să reușești, fă-o pentru tine,, nu pentru a demonstra ceva cuiva. Este cea mai proastă mentalitate ever. Am fost pe strada asta de multeeee ori. Fă-o pentru tine și punct. Apoi, e necesar să lucrezi cu tine, cu credințele tale despre bani, oameni, etc. E foarte important pentru că asta îți creează realitatea în care trăiești. Pe scurt, trăiește pentru tine, nu pentru alții”, a scris un alt membru al grupului.

Au fost și internauți care i-au luat in serios mesajul tânărului și chiar i-au oferit sfaturi practice.

„Ești tânăr, mai poți încerca o grămadă și să eșuezi în tot atâtea până găsești acel ceva, dar sfatul meu este să te concentrezi pe a găsi acel ceva care îți place, iar apoi să construiești în direcția/domeniul respectiv. De exemplu: dacă îți place gelato, încearcă ceva in directia aia,te angajezi si înveți cu ce se mănâncă,te dezvolți si aduci valoare in firma respectiva esti remunerat și îți dezvolți niste aptitudini iar peste 3-5 ani, îți poți deschide propria gelaterie pentru ca ai inceput de jos,ai trecut prin tot procesul si stii cu ce se mănâncă”, a fost unul dintre sfaturile practice pe care internauții i le-au oferit românului.

Citește și Cristina a murit înecată în Italia sub ochii fetiţei sale de numai trei ani. „Prea devreme ai zburat în Rai!”