Sfaturi ca să devii o regină a sexului oral

Femeile vorbesc mult între ele despre bărbaţi, dar prea puţine au curajul să ceară sfaturi prietenelor despre cum să facă sex oral mai bine. Iată, însă, răspunsul la această întrebare care sălăsluieşte în mintea multora dintre reprezentantele sexului frumos.

RomaniaTV.net
28 iun. 2013, 06:42
Sfaturi ca să devii o regină a sexului oral

Secretul sexului oral sta in varietate. Ideal este ca barbatul sa nu poate prezice urmatorul tau pas. Din acest motiv, alterneaza miscarile gurii, ale limbii si ale degetelor.

Spre exemplu, atunci cand te indrepti cu gura spre capul penisului lui, opreste-te o secunda. Prinde glandul cu mana si incepe sa rotesti inainte si inapoi, ca si cand ai deschide capacul unui borcan. Evident, intr-un mod delicat, nu folosindu-ti toata forta. Roteste inainte si inapoi pe toata lungimea penisului si pe masura ce-ti coboara mana la baza, iti coboara si gura peste gland.

Totodata, in timp ce faci sex oral, misca-ti in permanenta limba. Presiunea exercitata de buze pe penis nu este intotdeauna suficienta, motiv pentru care, in timp ce ai obiectul in gura, joaca-te cu limba pe el. O poti face chiar si haotic, fara vreun ritm anume, in masura in care iti permite pozitia ta, a lui si, evident, marimea penisului. Mai mult, atunci cand ai doar capul penisului in gura, roteste-ti limba de jur imprejurul acestuia.

Celelalte sfaturi, pe Lyla.ro.