Sharon Osbourne a renunţat la culoarea care a consacrat-o în ultimii 18 ani. „Îşi colora părul o dată pe săptămână”

Sharon Osbourne îi calcă pe urme lui Jane Fonda şi şi-a schimbat culoarea părului din roşu într-un alb. Prezentatoarea TV, în vârstă de 67 de ani, s-a săturat să îşi vopsească părul în fiecare săptămână timp de 18 ani şi a ales o culoare mult mai naturală. 

RomaniaTV.net
18 feb. 2020, 15:19
Sharon Osbourne a renunţat la culoarea care a consacrat-o în ultimii 18 ani. „Îşi colora părul o dată pe săptămână”

Vedeta s-a transformat într-o cu totul altă persoană, iar noua sa imagine a fost împărtăşită de către stylistul său pe Instagram, alături de mesajul: „Sharon are părul alb 100% după ce își colora părul o dată pe săptămână roșu aprins vibrant în ultimii 18 ani. Ea mi-a explicat că a vrut să facă această transformare cu mult timp în urmă.” 

Citeşte şi:Procurorii au decis! Ce se întâmplă cu Daniela Crudu, după ce a fost bătută cu bestialitate de iubitul croat

Schimbarea de look a durat mai bine de opt ore, însă de acum vedeta nu se mai vopsi în fiecare săptămână. „Nu i-am promis lui Sharon nimic, dar i-am spus că voi încerca tot posibilul, mi-a luat opt ore de la început până la sfârșit pentru a o duce la o blondă de platină, așa că nu trebuie să fie angajată să-și coloreze părul o dată pe săptămână.

„Mi-am petrecut foarte mult ziua liberă cu acest suflet superb, umil și dulce.” Avem nevoie de timp pentru a procesa toate aceste schimbări bruște, dar o iubim. Jack este același geniu care a transformat noul pixie gri , Jane, în vârstă de 87 de ani, la Oscars 2020.

Sharon Rachel Osbourne este din Marea Britanie, amfitrioană de spectacole de televiziune, personalitate media, jurat de concursuri de talent, autoare, manager muzical, femeie de afaceri, promotoare de formații muzicale și soția muzicianului heavy metal Ozzy Osbourne.