Shawn Rhoden, cel mai vârstnic câştigător al „Mister Olympia”, a murit la 46 de ani

Până în acest moment nu se cunoaște cu exactitate cauza decesului. Se presupune că bărbatul ar fi suferit un atac de cord.

08 nov. 2021, 09:28
Shawn Rhoden, cel mai vârstnic câştigător al „Mister Olympia”, a murit la 46 de ani

Shawn Rhoden, cel mai vârstnic câștigător al titlului „Mister Olympia”, s-a stins din viață la vârsta de 46 de ani. Acesta a devenit cunoscut în lumea culturismului mondial după ce a câștigat titlul în anul 2018, la vârsta de 43 de ani și 5 luni, când reușișe să îl învingă pe Phil Health.

De ce a murit Petrică Mîţu Stoian. Anunţ de ultimă oră făcut de dr. Cosmin Librimir: „Cred ca era vaccinat”

Antrenorul lui Rhoden, Chris Aceto, a confirmat și prietenilor apropiați moartea culturistului. Postările pe rețelele de socializare ale colegilor sportivi, experților și fanilor au început să apară sâmbătă dimineața pentru regretata vedetă, scrie The Sun.

Până în acest moment nu se cunoaște cu exactitate cauza decesului. Se presupune că bărbatul ar fi suferit un atac de cord. Fostul campion la culturism a murit după ce a suferit un atac de cord, potrivit publicației Generation Iron. Multe voci de pe netau acuzat consumul ridicat de steroizica posibilă cauza pentru acest atac, știute fiind efectele devastatoare ale dopajului la culturiștii de performanță.

Un fan a scris pe Twitter: „RIP Shawn Rhoden. O veste foarte tristă”. Un alt fan a spus: „Încă nu-mi vine să cred. Odihnește-te în pace Shawn Rhoden”.

Moartea lui Petrică Mîţu Stoian a devastat-o pe fosta sa soţie, Carmen Mihaela. Dezvăluiri făcute de Niculina Stoican

Prietenii și fanii i-au adus un omagiu starului și la ultima sa postare pe Instagram, distribuită pe contul său în urmă cu trei zile. Postarea scria: „Cărămidă cu cărămidă și răbdare va fi nevoie. Ne vedem de cealaltă parte”.

Cine este Shawn Rhoden
Rhoden a intrat în lumea culturismului la începutul anilor 90. Culturistul s-a confruntat cu mai multe accidentări care l-au scos din competiție, iar la scurt timp după aceea, tatăl său a murit. Toate acestea l-au făcut să cadă victimă a alcoolului.

Roxana a murit la doar 24 de ani. Incredibil ce i-a grăbit sfârşitul: „Refuz sa cred ca nu mai ești printre noi!”
Din anul 2010 și-a luat profesia mult mai în serios, a devenit profesionist și a terminat pe locul unsprezece la Mr. Olympia. Apoi, americanul de origine jamaicană s-a clasat pe locul trei în 2011 și în cele din urmă a câștigat titlul în anul 2018.


loading...
Partenerii noștri