Şi-a bătut nevasta cu o navetă de bere şi a lovit-o în cap cu ibricul de cafea

Un bărbat din statul american Connecticut este acuzat că şi-ar fi bătut soţia cu un ibric de cafea şi cu o navetă de şase beri.

RomaniaTV.net
24 mart. 2012, 15:56
Şi-a bătut nevasta cu o navetă de bere şi a lovit-o în cap cu ibricul de cafea

Soţul, Michael Wallace, în vârstă de 40 de ani, a fost arestat şi acuzat de vătămare corporală, inclusiv prin strangulare. 

Un echipaj al poliţiei din New Haven a fost trimis sâmbătă la casa cuplului, unde au găsit-o pe soţie, Chastiny Atkinson, vizibil învineţită de la lovituri, potrivit weirdcrime.net.

Atkinson a declarat poliţiei că Wallace era beat când a ajuns acasă şi a început să se certe cu ea. Cearta a devenit violentă şi Wallace a lovit-o în cap cu un ibric de cafea şi apoi cu o navetă de bere.

Femeia a mai declarat că Wallace i-a smuls părul din cap în timp ce o ţinea pe podea şi încerca să o sugrume. Wallace ar fi ameninţat-o pe Atkinson că dacă va chema poliţia, el o să se răzbune pe ea şi apoi a plecat din casă.

Atkinson a refuzat tratamentul medical la faţa locului.

Două ore mai târziu, poliţia a fost chemată din nou, pentru că Wallace încerca să pătrundă în casă. Wallace a declarat poliţiei că Atkinson l-ar fi lovit pe el prima dată cu ibricul, înainte ca el să o lovească pe ea cu naveta de bere.

Bărbatul riscă mai mulţi ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.


loading...
Partenerii noștri