Şi-a omorât mama cu sânge rece. Motivul ULUITOR pentru care a comis crima

Joel Woszatka, 25 de ani, a mers în dormitorul femeii și a înjughiat-o în piept. Înainte de oribila crimă, el ar fi "observat" că "fața ei se schimbă".

RomaniaTV.net
04 nov. 2018, 14:54
Şi-a omorât mama cu sânge rece. Motivul ULUITOR pentru care a comis crima

În dimineața de 18 septembrie, anul trecut, Lanell Chris Latta, 50 de ani, a fost ucisă în casa de pe plajă a familiei din Avalon Beach, Sydney.

Un psihiatru a depus mărturie în procesul lui Joe care a pledat nevinovat la acuzațiile de crimă, invocând că suferă de o boală mintală, potrivit news.com.au.

Specialistul a declarat în fața magistraților de la Tribunalului Suprem din New South Wales că oamenii care suferă de schizofrenie cred adesea despre mamele lor că „au fost înlocuite de extratereștrii sau că de o altă persoană”.

Întrebat dacă Joel Woszatka avea halucinații sau a auzit voci care i-au spus să-i facă rău mamei lui, medicul a spus că aceste impulsuri erau „relativ rare”.

Același doctor decisese cu șase luni înainte ca tânărul să-și omoare mama să-l scoată de pe medicația antipsihotică, lucru pe care l-a descris în fața magistraților ca fiind „o eroare tragică”.

Diagnosticat cu o formă severă de schizofrenie, Joe se află pe tratament. Verdictul va fi dat de instanță în cursul săptămânii viitoare.