Şi-a ucis iubitul, l-a gătit şi l-a servit unor muncitori. Cum s-a dat de gol femeia

O femeie din Maroc este acuzată că și-a ucis iubitul, l-a gătit și l-a servit unor muncitori pakistanezi care lucrează în Emiratele Arabe Unite, spun procurorii, potrivit BBC. Știrea a fost preluată de presa din toată lumea. 

RomaniaTV.net
22 nov. 2018, 16:20
Şi-a ucis iubitul, l-a gătit şi l-a servit unor muncitori. Cum s-a dat de gol femeia

Oamenii legii spun că femeia și-a ucis iubitul acum trei luni, însă crima a fost descoperită abia acum, după ce unul dintre dinții victimei au fost găsit în blenderul din casa femeii.

Aceasta a cedat la presiunea interogatoriului și a recunoscut crima, explicând că a fost un moment de „nebunie”, scrie The National, un ziar de stat din Emirate.

Femeia, care are în jur de 30 de ani, era într-o relație cu victima de șapte ani. Potrivit The National, aceasta l-a ucis pentru că bărbatul i-ar fi spus că o părăsește pentru a se căsători cu o altă femeie, tot din Maroc.

Autoritățile din Emirate nu au dezvăluit modul în care a fost omorât bărbatul, însă au spus că femeia a gătit un fel tradițional de mâncare pakistaneză, cu orez.

Crima a fost descoperită după ce fratele victimei a mers să-l caute pe bărbat și a descoperit dintele în blender. Acesta l-a declarat apoi dispărut, iar testele ADN au scos la iveală faptul că dintele aparținea victimei.

Inițial, victima a încercat să nege acuzațiile și a spus că l-a dat afară pe bărbat din locuința pe care o împărțeau și nu mai știe nimic de el. După crimă, aceasta a cerut ajutorul unei prietene pentru a curăța apartamentul.

Femeia a fost internată într-un spital pentru persoanele cu probleme psihice până la finalizarea anchetei, pentru o evaluare.