Şi frumoasă şi deşteaptă. Vezi cu ce notă a luat bacalaureatul nora lui Liviu Dragnea

Noua doamna Dragnea a absolvit un liceu de renume din Ploiesti şi a luat examenul de bacalaureat cu notă foarte bună.

28 aug. 2018, 14:40
Şi frumoasă şi deşteaptă. Vezi cu ce notă a luat bacalaureatul nora lui Liviu Dragnea

Gina Alexandra Dragnea (fosta Tatulescu) a luat examenul de Bacalaureat din prima, dupa ce a absolvit Colegiul National „Mihai Viteazul” din Ploiesti, in anul 2008. Noua nora a lui Liviu Dragnea a avut o medie buna, 9,52, singura problema avand-o la examenul scris de limba si literatura romana, unde a luat nota 8 (dupa ce la oral primise 10).

Potrivit stirilekanald.ro, Gina Alexandra s-a dovedit a fi buna si la limbi straine, ea obtinand 10 cu felicitari la examenul oral de limba spaniola. Nota 10 a luat si la geografie noua sotie a lui Dragnea Jr. in vreme ce la „logica si argumentare” tanara areusit sa scoata un 9,55.

La ultimul examen, noua doamna Dragnea a avut de ales intre matematica si educatie fizica – handbal. Evident, tanara a ales „sportul” si a obtinut nota 9,62. Gina Alexandra a studiat, in timpul liceului, „stiinte sociale”, aceasta fiind specailizarea tinerei dupa terminarea acestui ciclu de invatamant.

Vezi şi: Iubita lui Liviu Dragnea a făcut senzaţie la nunta fiului şefului PSD. Irina Tănase a schimbat nu mai puţin de trei ţinute

EXCLUSIV. Primele imagini de la cununia civilă a fiului lui Liviu Dragnea, oficiată de Gabriela Firea FOTO

Fiul lui Liviu Drangea şi al Bombonicăi Prodana s-a căsătorit în weekend cu Gina Alexandra Tătulescu, iar primul pas a fost la Primăria București, unde a avut loc cununia civilă oficiată de Gabriela Firea. De la evenimentul extrem de important pentru cei doi miri a lipsit chiar mama lui Valentin, Bombonica Prodana. Fosta soție a lui Liviu Dragnea nu apare în niciuna dintre fotografiile de la nuntă.