Şicanare în trafic, în Bucureşti. Doi tineri au fost reţinuţi

Doi tineri în vârstă de 19, respectiv 16 ani au fost reţinuţi de poliţiştii din Capitală, în urma unei şicanări în trafic, în sectorul 2. 

RomaniaTV.net
15 mai 2020, 12:08
Şicanare în trafic, în Bucureşti. Doi tineri au fost reţinuţi

„La data de 14 mai, în jurul orei 06,30, poliţişti din cadrul Secţiei 8 au fost sesizaţi prin intermediul 112 cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat fizic, în urma unei şicanări în trafic, pe raza sectorului 2. Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat că victima, în vârstă de 19 ani, ar fi fost lovită în spate cu un obiect înţepător-tăietor, de către o persoană necunoscută, pasager al unui autoturism, ca urmare a unei şicanări în trafic, după care, împreună cu şoferul autoturismului, au părăsit locul comiterii faptei”, potrivit unui comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

În urma investigaţiilor desfăşurate au fost identificaţi doi tineri bănuiţi de comiterea faptei, aceştia fiind depistaţi şi conduşi pentru audieri la sediul subunităţii.

„Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi favorizarea făptuitorului, cu cei doi în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor”, arată sursa citată.

Citeşte şi Fugar condamnat pentru omor, prins de jandarmi în Bucureşti. Ieşise noaptea să se plimbe VIDEO